Obnoviť stránku

LEGO Supreme CITY POLICE - 6-dielny set

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Supreme CITY POLICE - 6-dielny set

Vysoko kvalitný set s motívmi Lego City Police obsahuje všetko, čo bude váš malý policajt v škole potrebovať - \u200b\u200bbatoh, vybavený peračník, batôžtek na športové úbor či prezuvky, desiatový box, fľašu na pitie a pláštenku.
Batoh vyniká veľmi ľahkou konštrukciou s polstrovaním z príjemného a priedušného materiálu.Pre väčší komfort má polstrované nastaviteľné popruhy na ramená a na hrudník.Batoh ďalej disponuje reflexnými prvkami, ktoré dieťaťu zaručujú maximálnu bezpečnosť v zhoršených svetelných podmienkach.V spodnej časti batohu sa nachádza tvarované nožičky, ktoré ho chráni pred vlhkom a špinou.Okrem hlavnej veľké vrecká na učebné pomôcky nájdete na batohu aj izolovanú predné vrecko na desiaty, sieťovanou bočné vrecko na fľašu s pitím, vnútorné vrecká na peračník, mobilný telefón a ďalšie drobnosti a priehradku na rozvrh hodín.Vo veku batohu sa potom nachádza praktická pláštenka.
Peračník je vybavený značkovými ceruzkami a ďalšími školskými pomôckami.Konkrétne v ňom nájdete 4 silné trojhranné pastelky s nelámavými tuha, 10 tenkých pasteliek, 2 ceruzky, pravítko rovné, pravítko trojuholníkové, gumu, dvojité strúhadlo a rozvrh hodín.
Batôžtek na cvičebné pomôcky či prezuvky sa dá jednoducho pripevniť priamo na batoh.Jeho zapínanie je riešené zipsom a je vybavený aj pohodlným uchom na prenášanie.
Parametre a špecifikácie:
Motív:
Lego City
Batoh:
Objem: 15 l
Hmotnosť: 1190 g
Vonkajší rozmer: 34 x 38 x 28 cm
Vnútorný rozmer: 33 x 37 x 27 cm
Fľaša na pitie:
Objem: 0,5 litra
Obsah sady:
1x batoh
1x vybavený peračník
1x batôžtek na cvičebný úbor či prezuvky
1x fľaša na pitie
1x desiatový box
1x fluorescenčné pláštenka
Kód:  LO481h
Produktové číslo:  4047443175731

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06