Obnoviť stránku

LEGO Super Heroes 76117 Súboj robotov Batmana a Poison Ivy

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Super Heroes 76117 Súboj robotov Batmana a Poison Ivy

Objavte svet superhrdinov s LEGO Super Heroes! S figúrkami Spidermana, Ironmana, Supermana, Batmana, Hulka a ostatnými superhrdinami a ďalšími produktmi si môže váš malý superhrdina postaviť aj vlastný komiks. Stavebnica je vhodná pre deti vo veku od 7 rokov a napomáha k rozvoju kreativity, fantázie a predstavivosti.

Kľúčové vlastnosti LEGO Super Heroes

  • Vhodné pre deti od 7 rokov
  • Úžasný svet superhrdinov
  • Umožní dieťaťu zostaviť si svoj vlastný komiks
  • Rozvíja tak kreativitu a podporuje fantáziu
  • LEGO precvičuje jemnú motoriku
  • Počet dielikov stavebnice LEGO – 375

LEGO Super Heroes 76117 – Súboj robotov Batmana a Poison Ivy

Čo sa stalo s Flashom? Uchvátili ho Poison Ivy a Firefly. Pripojte sa k Batmanovi a vydajte sa Flashovi na pomoc! Vyzbrojte sa delobuchmi a pripravte na zaujímavý súboj zo série LEGO Super Heroes. Skúste zaútočiť, vyhnúť sa všetkým jedovatým strelám a osloboďte Flasha. Vystreľte sieť, polapte Firefly, čepeľou zrazte Poison Ivy a máte vyhrané. Batmanov robot je na súboj skvele pripravený: disponuje otváracím kokpitom pre minifigúrku, pohyblivými ramenami, dvojitým vystreľovačom, rotujúcou čepeľou a zasúvacím vystreľovačom siete. Poison Ivy nechýba kokpit pre minifigúrku, pohyblivé ramená, vystrelovač a zaujímavá funkcia zrútenia. Obaja roboti vedia polapiť minifigúrku. Nezabudnite tiež na delobuchy, ktorými môžete vybaviť LEGO figúrky alebo nimi ozdobiť rôzne modely.

Balenie obsahuje:
375 kociek na zostavenie robotov Batmana s pohyblivými ramenami, otváracím kokpitom, vystreľovačom a čepeľou, a Poison Ivy s kokpitom, vystreľovačom pohyblivými ramenami a rukou s funkciou chytenia
Figúrka Batmana
Figúrka Poison Ivy
Figúrka Flasha
Figúrka Firefly
10 rozbušiek
Vystreľovač Firefly
Návod
Rozmery Batmanovho robota:
17 × 10 × 19 cm
Rozmery robota Poison Ivy:
13 × 6 × 16 cm


Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 7 rokov

Detailné informácie

Rad LEGO® Super Heroes

Poznáte z

Poznáte z Batman

Druh

Druh Stavebnica
Kód:  LO76117
Produktové číslo:  5702016368901
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06