Obnoviť stránku

LEGO Super Heroes 76105 Hulkbuster: Ultron edícia

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Super Heroes 76105 Hulkbuster: Ultron edícia

Objavte svet filmových hrdinov s LEGO Super Heroes! S figúrkami Spidermana, Ironmana, Supermana, Batmana, Hulka, ostatnými superhrdinami a ďalšími produktmi si môže váš malý superhrdina zostaviť aj vlastný komiks a vžiť sa roly svojich obľúbených postáv. Stavebnica Hulkbuster: Ultron edícia je vhodná pre deti vo veku približne od 14 rokov a napomáha rozvoju kreativity, fantázie a predstavivosti.

Kľúčové vlastnosti LEGO 76105

  • Vhodné pre deti od asi 14 rokov
  • Úžasný svet superhrdinov
  • Umožní dieťaťu zostaviť si svoj vlastný komiks
  • Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Stavebnica Hulkbuster: Ultron edícia obsahuje 1 363 dielikov

LEGO Super Heroes – Hulkbuster: Ultron edícia

Ak milujete komiksy Marvel a úžasný svet superhrdinov, určite vám v zbierke nesmie chýbať táto superhrdinská hračka – detailne spracovaný hulkbusterský robot. Má otočné telo, pohyblivé prsty, ramená, nohy a chodidlá. V balení nájdete dve vymeniteľné ľavé ramená, takže budete môcť podľa potreby vymeniť normálne rameno za to so zbíjačkou a boxovacou funkciou. Aby bol robot ako skutočný, nájdete na ňom niekoľko v tme svietiacich kociek, vrátane tej v robotovej hrudi. Zostaveného robota si na podložke môžete vystaviť napríklad v izbe, alebo v kancelárii a to vrátane náhradných rúk a pracovného stola s počítačmi. Vydajte sa s touto súpravou do neuveriteľného Marvel sveta a staňte sa jedným z hrdinov!

Obsah balenia:
1 minifigúrka – Iron Man Mark 43
Zostaviteľný Hulkbuster so sklápacou hlavou, otočným trupom, ohybnými prstami, ramenami, nohami a chodidlami, svietiacou LEGO kockou na hrudi
2 vymeniteľné ramená – obyčajné a rameno so zbíjačkou a boxovacou funkciou
12 súčiastok, ktoré svietia v tme
Podložka so sklápacou informačnou tabuľou o Hulkbusterovi, 8 alternatívnymi príchytkami pre 2 robotické ramená, pracovným stolom s 2 počítačovými obrazovkami a priestorom na skladací športiak a satelit Veronica
Hasiaci prístroj

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 14 rokov

Detailné informácie

Počet dielikov 1 363 ks
Rad LEGO® Super Heroes
Téma Roboti, Superhrdinovia

Poznáte z

Poznáte z Hulk

Druh

Druh Stavebnica
Kód:  LO76105
Produktové číslo:  5702016110326
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02