Obnoviť stránku

LEGO Super Heroes 76036 Carnagov vzdušný útok na Shield

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Super Heroes 76036 Carnagov vzdušný útok na Shield

Stavebnice LEGO Super Heroes 76036 Carnagov vzdušný útok na Shield ťa prenesie priamo do napínavej naháňačky a umožní tí zvrátiť podlý útok na Shield. Nebezpečný Carnage je práve na úteku z väzenia a tvojou úlohou je zastaviť ho. Povolaj si na pomoc agenta Shield aj Spidermana a zorganizuj bleskovú akciu. K dispozícii budete mať stíhacie lietadlo aj dostatok zbraní, pomocou ktorých nepriateľa určite zneškodníte.

Stavebnice LEGO Super Heroes boli vytvorené na motívy slávnych komiksových hrdinov. Prežívajte nespočetné dobrodružstvá spoločne so svojimi obľúbenými postavami. Stavebnica LEGO prináša deťom skvelú zábavu, rozvíja ich kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť a radí sa medzi najobľúbenejšie detské hry.

Minifigúrky v sade

  • Spiderman
  • Agent Shield
  • Carnage
LEGO Super Heroes 76036 Carnagův vzdušný útok na Shield

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Kód:  LO1065
Produktové číslo:  5702015354035
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12