Obnoviť stránku

LEGO Super Heroes 76031 Avengers Hulk: pancierový úder

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Super Heroes 76031 Avengers Hulk: pancierový úder

Scarlet Witch pomocou temných čarov a kúziel uväznila Hulka. Super hrdinovia budú pri jeho oslobodzovaní potrebovať tvoju pomoc! Stále uspokojiť Iron Mana do robotického pancierového obleku a zahájte záchrannú misiu. Cestu vám budú komplikovať Ultroni, ktorých však hravo zdoláte pomocou silných robotických paží Hulkbusteru. Potom nasaď Iron Manovi Superskákač, obrovským skokom odstráň Scarlet a osloboď svojho silného priateľa zo zajatia.


LEGO Super Heroes 76031

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

LEGO Super Heroes

Stavebnice LEGO Super Heroes boli vytvorené na motívy slávnych komiksových hrdinov. Prežívajte nespočetné dobrodružstvá spoločne so svojimi obľúbenými postavami a vychutnávajte si súboje zloduchov a hrdinov. Stavebnica LEGO prináša deťom skvelú zábavu, rozvíja ich kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť a radí sa medzi najobľúbenejšie detské hry.

Minifigúrky v sade

  • Hulk
  • Iron Man
  • Ultron
  • Scarlet Witch
LEGO Super Heroes 76031

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!



Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Druh

Druh Stavebnica
Kód:  LO994
Produktové číslo:  5702015354011
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14