Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LEGO Stranger Things 75810 Upside Down

5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Stranger Things 75810 Upside Down

S úspechom populárneho amerického hororového seriálu Stranger Things prichádza aj jeho Lego verzia. Lego Stranger Things vás poteší množstvom autentických detailov, stretnete hlavných hrdinov Mika, Lucasa, Dustina, Willa, Jedenástku i ďalších hrdinov a pozriete sa na známe miesta, a to ako v našom svete, tak aj v dimenzii Upside Down. Rozviňte svoju kreativitu, fantáziu aj jemnú motoriku a venujte sa ako zostaveniu hŕby Lego kociek, tak spomienkam na svoj obľúbený seriál.

Kľúčové vlastnosti Lego Stranger Things Upside Down

  • Lego je inšpirované kultovým hororovým seriálom Stranger Things
  • Príbeh štvorice kamarátov aj ďalších postáv
  • Autentické detaily, starostlivé spracovanie
  • Podporuje fantáziu, kreativitu aj jemnú motoriku
  • Do stavania sa môže zapojiť celá rodina
  • Lego je vhodné pre deti i dospelých od 16 rokov
  • Stavebnica Upside Down obsahuje 2 287 dielikov

Lego Stranger Things 75810 – Upside Down

Stavebnica Lego Upside Down urobí radosť všetkým nadšeným fanúšikom. Jej návod je špeciálne napísaný tak, aby sa dom dal pohodlne stavať s rodinou či kamarátmi. Model domu Byersových zároveň obsiahne normálny svet aj dimenziu Upside Down, pri stavaní aj při hre sa teda rozhodne nebudete nudiť. Verzia z reality Upside Down je vernou kópiou normálnej reality, vyzerá však schátrano a strašidelne, porastená lianami a v temných farbách, presne ako v seriáli.

Lego Upside Down zaujme detailmi

V Lego dome Byersových nájdete veľa autentických detailov. Prejdite si Willovu izbu, jedáleň, obývačku aj prednú verandu s nábytkom. Nechýbajú rôzne detaily, v obývacej izbe nájdete svetelnú abecedu na stene, ktorú možno rozsvietiť, gauč, stolík, telefón či plagát s nezvestným. Vo Willovej izbe sa nachádzajú originálne kresby, plagáty, rádio, posteľ aj stôl. Samozrejmosťou je vozidlo šerifa Jima Hoppera s odnímateľnou strechou na ľahký prístup do auta.

Obsah balenia:
Kocky na zostavenie domu Byersových s normálnou realitou aj realitou Upside Down, vrátane obývacej izby s nábytkom a svetelnou abecedou na stene, Willovej izby s nábytkom a plagátmi, jedálne s kreslom a škatuľou a verandy s nábytkom
Policajné vozidlo
Ozdobná tekvica
Lucasov prak a baterka
Dustinova vysielačka a kompas
Mikova baterka a vysielačka
Hopperov hrnček na kávu
Baterka Joyce
Obrázok Willa Múdreho
Vafle Jedenástky
Návod
Veľkosť modelu:
32 × 44 × 21 cm


Parametre a špecifikácia

LEGO

Určenie Pre dospelých
Počet dielikov 2 287 ks
Rad LEGO® Stranger Things
Téma Stavby, Domy, Polícia
Rok uvedenia 2019

Čo musíte vedieť

Vhodné od 16 rokov
Kód:  LO75810
Produktové číslo:  5702016468953
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12