Obnoviť stránku

LEGO Star Wars 75245 Adventný kalendár LEGO Star Wars

4,6 14 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LEGO Star Wars 75245 Adventný kalendár LEGO Star Wars

LEGO Star Wars je skvelá zábava pre malých aj veľkých priaznivcov tejto nesmrteľnej ságy. V krátkom okamihu vás prenesie do sveta hviezdnych vojen, kde môžete bojovať proti Temnej strane Sily svetelnými mečmi. Alebo si radšej vytvoríte svoj vlastný, originálny a úplne nový príbeh? Táto stavebnica plná akcie a dobrodružstva zabaví vás i vaše staršie ratolesti na celé hodiny. LEGO rozvíja formou hry tvorivosť a fantáziu. V porovnaní s inými stavebnicami zaručuje pevnosť, stálofarebnosť a presnosť rozmerov, čo znamená jednoduché zostavenie a rozoberanie. Verte, že táto hračka vydrží bez zmeny celé generácie.

Kľúčové vlastnosti LEGO Star Wars Adventný kalendár

  • Určené pre deti od 6 rokov
  • Nové dobrodružstvá a postavy Star Wars
  • Robustná a odolná konštrukcia na skutočne akčnú hru
  • Detailné spracovanie pre dokonalú podobu s filmovým originálom
  • Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Dieťa sa vyhrá samo, alebo sa môže zapojiť celá rodina
  • Stavebnica Adventný kalendár obsahuje 280 dielikov

LEGO Star Wars 75245 – Adventný kalendár

Teší sa vaše dieťa na Štedrý deň, ale celý advent sa mu nekonečne tiahne? V tom prípade ho každé ráno poteší drobnosť z adventného kalendára. A to nie ledajakého – Adventný kalendár LEGO obsahuje postavičky, vozidlá, lode, zbrane alebo ďalšie zberateľské hračky zo Star Wars, niektoré z nich v špeciálnej vianočnej verzii. A na Štedrý deň, po vylúpnutí všetkých Star Wars darčekov, sa deti dostanú k rozkladacej hernej podložke s farebnou scénou z ostrova Ahch-To, vďaka ktorej si môžu prehrávať napínavé Star Wars scény. S adventným kalendárom LEGO Star Wars bude celý advent prekvapivo príjemný.

Obsah balenia:
13 zberateľských darčekov: Hviezdny deštruktor Prvého radu , raketoplán Kylo Rena, stormtrooperov blaster, Poeova stíhačka X-Wing, vojenský transportér Odporu, ostrov Ahch-To, quadjumper, delo Hviezdy smrti, tankový droid Aliancie, MTT, únikový modul, delo z planéty Hoth a oblačné vozidlo
Figúrky vojaka Prvého radu, Chewbacca, Lukea Skywalkera s oblekom z ostrova Ahch-To, strelca z Hviezdy smrti, vojaka Povstalcov, pilota oblačného vozidla, Myšieho droida, bojového droida a Mynocka
Vianočná figúrka Porga a Kráčajúceho droida
2 blasterové pištole a 3 blastery
Rozkladacia herná podložka


Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Čo musíte vedieť

Vhodné od 6 rokov

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie
Kód:  LO75245
Produktové číslo:  5702016369847
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16