Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LEGO Star Wars 75224 Mikrostíhačka Sithov

5 2 hodnotení

LEGO Star Wars 75224 Mikrostíhačka Sithov

Zostavte si mikrostíhačku Sithov a máte ďalšiu skvelú súčasť do zbierky LEGO Star Wars. Lego Star Wars je skvelá zábava pre malých aj veľkých priaznivcov tejto nesmrteľnej ságy. V krátkom okamihu vás prenesie do sveta hviezdnych vojen, kde môžete bojovať proti Temnej strane Sily svetelnými mečmi. Alebo si radšej vytvoríte svoj vlastný, originálny a úplne nový príbeh? Fantázii sa medze nekladú! Táto stavebnica plná akcie a dobrodružstva zabaví vás i vaše staršie ratolesti na celé hodiny. Stavebnica Lego rozvíja formou hry tvorivosť a fantáziu. V porovnaní s inými stavebnicami zaručuje Lego stavebnica pevnosť, stálofarebnosť a presnosť rozmerov, čo znamená jednoduché zostavenie a rozoberanie. Verte, že táto hračka vydrží bez zmeny celé generácie.

Kľúčové vlastnosti stavebnice LEGO Star Wars 75224 Mikrostíhačka Sithov

  • Určené pre deti od 6 do cca 12 rokov
  • Nové dobrodružstvá a postavy Star Wars
  • Robustná a odolná konštrukcia pre skutočne akčnú hru
  • Detailné spracovanie pre dokonalú podobu s filmovým originálom
  • Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Dieťa sa vyhrá samo, alebo sa môže zapojiť celá rodina
  • Stavebnica Mikrostíhačka Sithov obsahuje 92 dielikov

LEGO Star Wars – Mikrostíhačka Sithov

Pripomeňte si obľúbené scény z filmu Star Wars s touto úžasnou LEGO sadou. Zostavte si Sithskú mikrostíhačku s vystreľovačmi a vydajte sa spolu s Darth Maulom do boja. Detailné prevedenie stavebnice LEGO Star Wars vás iste vtiahne do vzrušujúceho príbehu plného boja dobra so zlom. Prežite všetky medzigalaktické dobrodružstvá so svojimi obľúbenými postavami!

Obsah balenia:
Minifigúrka Dartha Maula
Mikrostíhačka Sithov
Doplnky: dvojbritý svetelný meč Darth Maul

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 6 rokov

Poznáte z

Poznáte z Star Wars
Kód:  LO75224
Produktové číslo:  5702016370102
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14