Obnoviť stránku

LEGO Star Wars 75220 Sandcrawler

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Star Wars 75220 Sandcrawler

Zostavte si Sandcrawler a rozšírte si tak zbierku LEGO Star Wars. Lego Star Wars je skvelá zábava pre malých aj veľkých priaznivcov tejto nesmrteľnej ságy. V krátkom okamihu vás prenesie do sveta hviezdnych vojen, kde môžete bojovať proti Temnej strane Sily svetelnými mečmi. Alebo si radšej vytvoríte svoj vlastný, originálny a úplne nový príbeh? Fantázii sa medze nekladú! Táto stavebnica plná akcie a dobrodružstva zabaví vás i vaše staršie ratolesti aj na celé hodiny. Stavebnica Lego rozvíja formou hry tvorivosť a fantáziu. V porovnaní s inými stavebnicami zaručuje Lego stavebnica pevnosť, stálofarebnosť a presnosť rozmerov, čo znamená jednoduché zostavenie a rozoberanie. Verte, že táto hračka vydrží bez zmeny celé generácie.

Kľúčové vlastnosti LEGO Star Wars 75220

  • Určené pre deti od 9 do 14 rokov
  • Nové dobrodružstvá a postavy Star Wars
  • Robustná a odolná konštrukcia pre skutočne akčnú hru
  • Detailné spracovanie pre dokonalú podobu s filmovým originálom
  • LEGO rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Dieťa sa vyhrá samo, alebo sa môže zapojiť celá rodina
  • Sandcrawler obsahuje 1 239 dielikov

LEGO Star Wars - Sandcrawler

Na palube piesočného bojového stroja Sandcrawler sa môžete vydať na dobrodružstvo do tatooinskej púšte. Vďaka stavebnici LEGO Star Wars - Sandcrawler sa stanete súčasťou scény z púštnej planéty. Súprava LEGO je inšpirovaná filmom Star Wars: Nová nádej, v ktorom Majster Luke a Jawovia dohovárajú obchod s droidami. Otočte zadným ozubeným kolieskom a nastavte piesočný bojový stroj do požadovanej polohy. Otvorte kokpit a posaďte do neho Jawy. Následne otvorte boky stroja a kĺbovým žeriavom naložte na palubu rozbitých droidov. Opravíte ich a predáte Majstrovi Lukovi? Alebo ich radšej dáte do väzenia, ktoré sa skrýva za snímateľnými panelmi? To už záleží len na vás. Pri nakladaní a vykladaní nákladu sklopte prednú rampu a vypustite pomocou nej dopravné vozidlo. Rozmery zostaveného stroja sú 18 × 31 × 11 cm. Pre ešte väčšie dobrodružstvo skombinujte LEGO Sandcrawler so stavebnicou LEGO 75198 Bojový balíček Tatooine.

Obsah balenia:
4 minifigúrky: Luke Skywalker, 2 Jawy a RA-7 droid
Navyše R5-A2 astro-droid a lekársky droid
Otvárací kokpit pre 2 minifigúrky, riadiace pásy
spúšťacia rampa
Snímateľné horné a postranné panely
Väzenie pre droidov
Kĺbový žeriav pre nakladanie droidov na palubu
Jazdec pre vykladanie zostaviteľného dopravného vozidla
2 blastery Jawov
Lukov elektro-ďalekohľad

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 9 rokov

Poznáte z

Poznáte z Star Wars
Kód:  LO75220
Produktové číslo:  5702016111187
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16