Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

LEGO Star Wars 75211 TIE Stíhačka Impéria

Príslušenstvo k tovaru

LEGO Star Wars 75211 TIE Stíhačka Impéria

Zostavte si TIE stíhačky Impéria a máte ďalšiu skvelú súčasť do LEGO zbierky. LEGO Star Wars je skvelá zábava pre malých aj veľkých priaznivcov tejto nesmrteľnej ságy. V krátkom okamihu vás prenesie do sveta hviezdnych vojen, kde môžete bojovať proti Temnej strane Sily svetelnými mečmi. Alebo si radšej vytvoríte svoj vlastný, originálny a úplne nový príbeh? Táto stavebnica plná akcie a dobrodružstva zabaví vás aj vaše staršie ratolesti na celé hodiny. LEGO rozvíja formou hry tvorivosť a fantáziu. V porovnaní s inými stavebnicami zaručuje pevnosť, stálofarebnosť a presnosť rozmerov, čo znamená jednoduché zostavenie a rozoberanie. Verte, že táto hračka vydrží bez zmeny celé generácie.

Kľúčové vlastnosti LEGO 75211

  • Určené pre deti od 9 do cca 14 rokov
  • Nové dobrodružstvá a postavy Star Wars
  • Robustná a odolná konštrukcia pre skutočne akčnú hru
  • Detailné spracovanie pre dokonalú podobu s filmovým originálom
  • Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Dieťa si vyhrá samo, alebo sa môže zapojiť celá rodina
  • Stavebnica TIE Stíhačka Impéria obsahuje 519 dielikov

LEGO Star Wars - TIE Stíhačka Impéria

Vďaka tejto súprave si môžete zostaviť kultový TIE stíhačky Impéria z filmu o Han Solovi a prehrávať si obľúbené scény. Pomôžte Han Solovi a jeho priateľom ubrániť sa náletu útočného lietadla sa zákerným pilotom Impéria. Fantázii sa medze nekladú, takže si určite dokážete vymyslieť vlastný príbeh. A kto vyhrá? To už je len na vás...

Obsah balenia:
4 minifigúrky - pilot Impéria, Han Solo, Tobias Beckett (v prevleku mimbanského Stormtroopera), mimbanský Stormtrooper
detailne spracovaná stíhačka s robustnými krídlami, otváracím kokpitom pre minifigúrku s poklopom a 2 pružinovými vystreľovačmi
Zbrane - niekoľko druhov blasterových pištolí, 2 špeciálne blastery Tobiasa Becketta

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 9 rokov
Kód:  LO75211
Produktové číslo:  5702016110593
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19