Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LEGO Star Wars 75159 Hviezda smrti

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Star Wars 75159 Hviezda smrti

Zostavte si úžasnú Hviezdu smrti a získate jedinečný model do zbierky LEGO Star Wars. Lego Star Wars je skvelá zábava pre malých i veľkých priaznivcov tejto nesmrteľnej ságy. V okamihu vás prenesie do sveta hviezdnych vojen, kde môžete bojovať proti Temnej strane Sily svetelnými mečmi. Alebo si radšej vytvoríte svoj vlastný, originálny a úplne nový príbeh? Fantázii sa medze nekladú! Táto stavebnica plná akcie a dobrodružstva zabaví vás i vaše staršie ratolesť aj na celé hodiny. Stavebnica Lego rozvíja formou hry tvorivosť a fantáziu. V porovnaní s inými stavebnicami zaručuje Lego stavebnica pevnosť, stálofarebnosť a presnosť rozmerov, čo znamená jednoduché zostavenie a rozoberanie. Verte, že táto hračka vydrží bez zmeny celé generácie.

LEGO Star Wars

  • Určené pre deti od 14 rokov

  • Jedinečný rozsiahly model LEGO Star Wars
  • Robustná a odolná konštrukcia pre skutočne akčnú hru
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Dieťa sa vyhrá samé, alebo sa môže zapojiť celá rodina
  • Počet dielikov - 4 016

LEGO Star Wars - Hviezda smrti

To tu ešte nebolo! Úplne jedinečná zbraň Impéria, ktorá dokáže zničiť aj celú planétu, je tu v celej svojej kráse - Hviezda smrti. Obrovský model s mnohými miestnosťami a autentickými priestormi, ktoré vás doslova vtiahnu do tohto sveta. Ovládajte obrovský super laser z kontrolnej miestnosti, plánujte misie v konferenčnej miestnosti alebo štartujte z hangáru s Lordom Vaderom a jeho stíhačkou TIE Advanced. Droidy môžete opravovať v miestnosti údržby, väzňa zatvárať do väzenskej časti a samozrejme musíte bojovať, pretože nepriatelia sú všadeprítomní. Porazte hviezdne lode povstalcov pomocou pružinového vystreľovača - turbo laser, vežou turbo lasera a výkonného ťažného lúča. A čo tak zájsť na návštevu k Cisárovi Palpatinom v jeho trónnej sále? Prečo nie, ale nezabudnite byť stále v strehu, pretože Obi-Wan Kenobi, Luke Skywalker a Han Solo robia čo môžu, aby obávanú Hviezdu smrti zničili!

Obsah balenia:
23 minifigúrok - veľký Moff Tarkin, Darth Vader, Cisár Palpatine, námorný dôstojník Impéria, dôstojník Impéria, 2 Stormtroopery, 2 Troopery z Hviezdy smrti, 2 kráľovské stráže Cisára, 2 strelci Hviezdy smrti, droid Hviezdy smrti, Obi-Wan Kenobi, Chewbacca, princezná Leia, C-3PO, Han Solo, Han Solo (prezlečenie), Luke Skywalker (z planéty Tatooine), Luke Skywalker (prezlečenie) a Luke Skywalker (konečný súboj), navyše R2-D2, astrodroid Impéria a Dianoga, príšera z drviča odpadkov

ovládacia miestnosť super-lasera
konferenčná miestnosť Impéria
priestory hangáru s pohyblivým stojanom ku štartu odpojiteľné stíhačky TIE Advanced
trónna sála Cisára Palpatina
miestnosť pre údržbu droidov
väzenské priestory
drvič odpadkov
ťažný lúč
nákladný priestor
turbo laser s pružinovými vystreľovačmi a sedadlá pre 2 strelcov Hviezdy smrti
2 pohyblivé veže turbo lasera
3 svetelné meče
4 blastery
3 blasterové pištole
4 blasterové pušky
2 silové kopije
2 prvky bleskov pochádzajúcich zo Sily
strieľajúci luk

 

Parametre a špecifikácia

LEGO

Určenie Pre deti
Počet dielikov 4 016 ks
Rad LEGO® Star Wars
Téma Vesmír, Star Wars
Rok uvedenia 2017

Čo musíte vedieť

Vhodné od 14 rokov

Poznáte z

Poznáte z Star Wars

Druh

Druh Stavebnica
Kód:  LO10188
Produktové číslo:  5702015593946
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11