Obnoviť stránku

LEGO Star Wars 75158 Rebel Combat Frigate

5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

LEGO Star Wars 75158 Rebel Combat Frigate

Zostavte si bojovú fregatu Povstalcov a máte ďalšiu skvelú súčasť do zbierky LEGO Star Wars. Lego Star Wars je skvelá zábava pre malých i veľkých priaznivcov tejto nesmrteľnej ságy. V okamihu vás prenesie do sveta hviezdnych vojen, kde môžete bojovať proti Temnej strane Sily svetelnými mečmi. Alebo si radšej vytvoríte svoj vlastný, originálny a úplne nový príbeh? Fantázii sa medze nekladú! Táto stavebnica plná akcie a dobrodružstva zabaví vás i vaše staršie ratolesti aj na celé hodiny. Stavebnica Lego rozvíja formou hry tvorivosť a fantáziu. V porovnaní s inými stavebnicami zaručuje Lego stavebnica pevnosť, stálofarebnosť a presnosť rozmerov, čo znamená jednoduché zostavenie a rozoberanie. Verte, že táto hračka vydrží bez zmeny celé generácie.

LEGO Star Wars

  • Určené pre deti od 9 do 14 rokov

  • Nové dobrodružstvá a postavy Star Wars
  • Robustná a odolná konštrukcia pre skutočne akčnú hru
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Dieťa sa zahrá samé alebo sa môže zapojiť celá rodina
  • Počet dielikov: 936

LEGO Star Wars - Rebel Combat Frigate

Jednotky Impéria pátrajú po Ezrovi a jeho povstaleckých kamarátoch. Tí sa ale ukryli na palubu bojovej fregaty povstalcov. Ale ani tam nie sú v úplnom bezpečí. Pokiaľ budú prinútení k boju, postavte sa do ideálnej pozície pomocou dvíhacej rukoväte a rozložte krídla. Potom nabite pružinové vystreľovače, pripravte ich k streľbe a hurá do toho! Dokážete odraziť útok agenta Kallusa z Impéria a utiecť do bezpečia?

Obsah balenia:
5 minifigúrok - Ezra Bridger, agent Kallus, Ahsoka Tano a veliteľ Sato, navyše astrodroid Chopper
povstalecká fregata má rozkladacie krídla, pružinové vystreľovače, vystreľovač, praktickú zdvíhaciu rukoväť a odnímateľnú vrchnú časť pre ľahší prístup dovnútra
svetelné meče Ahsoka a Ezry
zostavený blaster agenta Kallusa
hasák

Kód:  LO1358
Produktové číslo:  5702015593939
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16