Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LEGO Speed Champions 75892 McLaren Senna

5,0 27 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LEGO Speed Champions 75892 McLaren Senna

Lego Speed Champions prepája dva úžasné svety, svet stavebnice a pretekárskych áut tých najprestížnejších značiek. Deti si môžu užívať atmosféru pretekov – realistické autíčka, burácanie motorov, rýchlosť a túžbu po víťazstve, to všetko a ešte oveľa viac prináša Lego Speed Champions. S touto najpopulárnejšou stavebnicou sveta budú spoznávať značky tých najrýchlejších áut, pripravovať auto na preteky, organizovať bezchybnú zastávku v boxoch a na záver si vychutnávať sladké víťazstvo.

Kľúčové vlastnosti Lega Speed Champions

  • Vhodné pre deti od 7 rokov
  • Vzrušujúci svet pretekárskych áut
  • Realistické autá známych značiek
  • Pripravte auto na preteky a vyhrajte
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Počet dielikov - 219

Lego Speed Champions 75892 – McLaren Senna

Kto by si nepamätal legendárneho brazílskeho pretekára Ayrtona Sennu? Na jeho počesť pomenoval McLaren jedno zo svojich skvelých áut, ktoré môžete mať vďaka stavebnici Lego doma aj vy. Model Lego Speed Champions McLaren Senna má kokpit pre figúrku, odnímateľné sklo pre lepší prístup, kolesá s gumovými pneumatikami a vymeniteľnými ráfikmi, zadný spojler a priehľadné svetlá. Sivé, čierne a oranžové vyhotovenie môžete doplniť dizajnovými samolepkami s logami McLaren a Senna. Nechýba ani aerodynamický tunel s rotujúcim ventilátorom a natešená Lego figúrka pretekára v kombinéze s logami McLaren a Pirelli.

Obsah balenia:
219 kociek na zostavenie auta McLaren Senna
Figúrka pretekára v kombinéze
Kľúč
Prilba
Aerodynamický tunel s rotujúcim ventilátorom
Samolepky
Návod
Rozmery auta:
4 × 15 × 5 cm
Rozmery aerodynamického tunela:
5 × 6 × 4 cm


Parametre a špecifikácia

LEGO

Určenie Pre deti
Počet dielikov 219 ks
Rad LEGO® Speed Champions
Téma Vozidlá, Auta
Rok uvedenia 2018

Čo musíte vedieť

Vhodné od 7 rokov
Kód:  LO75892
Produktové číslo:  5702016370966
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03