Obnoviť stránku

LEGO Speed Champions 75891 Chevrolet Camaro ZL1 Race Car

4,7 17 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LEGO Speed Champions 75891 Chevrolet Camaro ZL1 Race Car

Lego Speed Champions prepája dva úžasné svety, svet stavebnice a pretekárskych áut tých najprestížnejších značiek. Deti si môžu užívať atmosféru pretekov – realistické autíčka, burácanie motorov, rýchlosť a túžbu po víťazstve, to všetko a ešte oveľa viac prináša Lego Speed Champions. S touto najpopulárnejšou stavebnicou sveta budú spoznávať značky tých najrýchlejších áut, pripravovať auto na preteky, organizovať bezchybnú zastávku v boxoch a na záver si vychutnávať sladké víťazstvo.

Kľúčové vlastnosti Lega Speed Champions

  • Vhodné pre deti od 7 rokov
  • Vzrušujúci svet pretekárskych áut
  • Realistické autá známych značiek
  • Pripravte auto na preteky a vyhrajte
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Počet dielikov – 198

Lego Speed Champions 75891 – Chevrolet Camaro ZL1 Race Car

Príďte do boxu, natankujte a potom rýchlo do cieľa s Chevroletom Camaro ZL1 zo série Lego Speed Champions. Pekne vykonaný modrý Chevrolet disponuje kokpitom pre figúrku s nastaviteľnou klietkou, odnímateľným čelným sklom, dizajnovými svetlami a kolesami s gumovými pneumatikami a originálnymi ráfikmi. Auto si môžete dozdobiť samolepkami. Potom už stačí len zložiť čelné sklo, zdvihnúť klietku, posadiť Lego pretekára do kokpitu, natankovať z priloženého kanistra a preteky môžu začať. 

Obsah balenia:
198 kociek na zostavenie auta McLaren Senna
Figúrka pretekára v kombinéze
Kanister
Kľúč
Prilba
Samolepky
Návod
Rozmery auta:
4 × 14 × 5 cm


Kód:  LO75891
Produktové číslo:  5702016370959
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09