Obnoviť stránku

LEGO Speed Champions 75885 Ford Fiesta M-Sport WRC

5 6 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LEGO Speed Champions 75885 Ford Fiesta M-Sport WRC

Lego Speed ??Champions prepája dva úžasné svety, svet stavebnice a závodných áut tých najprestížnejších značiek. Deti si môžu užívať atmosféru pretekov – realistické autíčka, burácanie motorov, rýchlosť a túžba po víťazstve, to všetko a ešte oveľa viac prináša Lego Speed Champions. S touto najpopulárnejšou stavebnicou sveta budú spoznávať značky tých najrýchlejších áut, pripravovať auto na preteky, organizovať bezchybnú zastávku v boxoch a na záver si vychutnávať sladké víťazstvo.

Kľúčové vlastnosti LEGO 75885

  • Vhodné pre deti od 7 do 14 rokov
  • Vzrušujúci svet pretekárskych áut
  • Realistické autá známych značiek
  • Pripravte auto na preteky a vyhrajte
  • Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Stavebnica Ford Fiesta M-Sport WRC obsahuje 203 dielikov

LEGO Speed ??Champions – Ford Fiesta M-Sport WRC

Akonáhle sa pridáte do legendárneho tímu Ford, potom už v tejto úžasnej, technicky vyspelej garáži rozhodujete len a len vy. Usporiadajte preteky medzi svojím skvelým Ford Fiesta M-Sport WRC a pretekárskymi vozidlami z iných súprav alebo sa vyberte na tréningovú jazdu či vytrvalostné preteky pre jedného. Jedine tak spoznáte, čo tento závoďák naozaj dokáže. Ak pôjdete počas šera alebo v tme, nezabudnite si namontovať kapotu s reflektormi, aby vašej perfektnej jazde nestálo nič v ceste!

Obsah balenia:
1 minifigúrka – závodný jazdec Fordu M-Sport
skladací Ford Fiesta M-Sport WRC s kokpitom pre minifigúrku so snímateľným čelným sklom, 2 vymeniteľnými kapotami (jedna z nich má na sebe súčiastky v štýle reflektorov), kolesami s gumovými pneumatikami, priehľadnými svetlami, autentickými dizajnovými detailmi, pretekárskymi farbami a nálepkami so závodnými obrázkami
helma závodného jazdca Fordu

Kód:  LO75885
Produktové číslo:  5702016109061
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12