Obnoviť stránku

LEGO Friends 41340 Dom priateľstva

4,9 33 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LEGO Friends 41340 Dom priateľstva

Užite si pohodu v dome priateľstva s dievčatami v Heartlake! Stavebnice LEGO Friends sú určené pre všetky malé slečny, ktoré rady so svojimi kamarátmi zažívajú rôzne dobrodružstvá alebo udalosti bežného dňa rovnako ako dospelí. V mestečku Heartlake žije pätica nerozlučných kamarátok, ktorá zažíva tie najrôznejšie príhody. Spoločne s nimi môžu ísť malé staviteľky do prírody, do školy, za športom aj za kultúrou a vždy zažijú veľa dobrodružstiev aj priateľské zážitky. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku aj predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.

LEGO Friends 41340 Dom priateľstva

  • Určené pre deti od 6 do 12 rokov
  • Nové dobrodružstvá v mestečku Heartlake
  • Otvára bránu do čisto dievčenského sveta
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Hranie s LEGO Friends Dom priateľstva precvičuje jemnú motoriku
  • Dieťa sa zahrá samo alebo sa môže zapojiť celá rodina
  • Počet dielikov – 722

LEGO Friends Dom priateľstva

Dievčatá z mestečka Heartlake sa pustili do poriadnej rekonštrukcie – prevzali starú požiarnu stanicu a premenili ju na hlavnú základňu LEGO Friends! Dom priateľstva je ako stvorený na neopakovateľné chvíle pohody. Odpočívajte na streche s vírivkou, vytvorte originálne diela v Emminej remeselnej dielni alebo si s Andreou užívajte relaxáciu na terase. Ale pozor, siréna húka – na dievčatá čaká nová úloha! V kuchyni pripravte popcorn a otočte televízorom v spálni, aby ste objavili tajnú obrazovku. Len čo dostanete inštrukcie, skĺznite po hasičskej tyči dole a vyrazte na Olíviinom bicykli v ústrety novému dobrodružstvu. 

Obsah balenia:
3 minibábiky: Olívia, Emma a Andrea a 3 zvierací kamaráti: pes Dash, škrečok Rumble a králiček Cinnamon
Štvorposchodová budova prestavanej hasičskej stanice s garážou, kuchyňou, obývacím priestorom, spálňou, strešnou terasou, terasou na vystúpenie, bočným balkónom a grilom, funkčným kladkovým systémom, poštovou schránkou, hasičskou tyčou a šmykľavkou, so stromom priateľstva, hojdačkou a bicyklom s prívesom
Garáž obsahuje koleso pre škrečka a systém hadíc
Obývacia izba obsahuje pracovný stolík s 5 stoličkami a otváracími skrinkami
Na strešnej terase je vírivka, džúsový bar, reproduktor a vyhliadková veža s rebríkom a ďalekohľadom
Doplnky: 2 vysielačky, náradie, gitara, popcorn, pizza, čajová kanvička, prostriedok na umývanie riadu, pracovná skrinka, nožnice, výtvarné doštičky, 5 látkových diek, mp3 prehrávač, koktejlové poháre a mrkva

Kód:  LO41340
Produktové číslo:  5702016111620
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02