Obnoviť stránku

LEGO Friends 41333 Olivia a jej špeciálne vozidlo

4,9 11 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LEGO Friends 41333 Olivia a jej špeciálne vozidlo

Olivia sa zobom vždy ponáhľajú na pomoc! Stavebnice LEGO Friends sú určené pre všetky malé slečny, ktoré rady so svojimi kamarátmi zažívajú rôzne dobrodružstvá a alebo udalosti bežného dňa rovnako ako dospelí. V mestečku Heartlake žije pätica nerozlučných kamarátok, ktorá zažíva tie najrôznejšie príhody. Spoločne s nimi môžu malé stavitelky do prírody, do školy, za športom aj za kultúrou a vždy zažijú veľa dobrodružstiev i priateľskej pohody. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.

LEGO Friends 41333 Olivia a jej špeciálne vozidlo

  • Určené pre deti od 6 – 12 rokov

  • Nové dobrodružstvá v mestečku Heartlake
  • Otvára bránu do čisto dievčenského sveta
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Hranie s LEGO Friends Olivia a jej špeciálne vozidlo precvičuje jemnú motoriku
  • Dieťa si vyhrá samo, alebo sa môže zapojiť celá rodina
  • Počet dielikov – 223

LEGO Friends Olivia a jej špeciálne vozidlo

Pomáhajte v mestečku Heartlake s Oliviou a zobom. Najskôr ponáhľajte do mestského parku v Heartlake v Oliviinom špeciálnom vozidle. Je tam nešťastný kocúrik, ktorý potrebuje rýchlo pomoc! Uviazol na strome a nemôže sa dostať dole. Olivia a jej robot sú ale perfektne vybavení, aby zaistili pohodu v mestečku Heartlake. Postavte Zoba na strešné riadiace centrum, aby kontroloval celú situáciu. Medzitým Oliviu môžete pristaviť rebrík k ??stromu, aby konečne zachránila kocúrika. A až bude v bezpečí, obíďte všetky Oliviine kamarátky s dodávkou, je v nej dosť miesta pre všetkých! 

Obsah balenia:
mini-bábika Olivia, zostaviteľná figúrka robota Zoba a figúrka kocúrika Vegy
dodávka so strešným riadiacim centrom, tajnú priehradku, odnímateľnú strechu s priestorom pre 5 mini-bábik a malú parkovaciu scénu so stromom

Kód:  LO41333
Produktové číslo:  5702016111309
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14