LEGO stavebnice 13+

Vlastnosti stavebníc LEGO® pre teenagerov

Stavebnice LEGO® pre teenagerov pomáhajú rozvíjať motorické zručnosti, priestorovú predstavivosť, logické myslenie aj tímovú spoluprácu. Zahŕňajú zložitejšie a detailnejšie modely, ktoré vyžadujú trpezlivosť a koncentráciu. To je ideálne na rozvoj kognitívnych zručností a problémového riešenia. Veľa modelov obsahuje pokročilé funkcie, ako sú pohyblivé časti, LED svetlá, funkčné motory a ďalšie. To poskytuje zábavu a výzvy pre staršie deti. Stavebnice LEGO® 13+ podporujú kreativitu tým, že umožňujú vlastné úpravy a rozvoj vysnívaných projektov. Ponúkajú tiež relaxáciu a uvoľnenie, čo je pre staršie deti v dnešnom uponáhľanom svete dôležité.

Ako na výber súpravy LEGO®? Začnite radom

Súpravy stavebníc LEGO® od 13 rokov často zahŕňajú moderné a realistické dizajny, ako sú modely budov, vozidiel, lietadiel a ďalších technických zariadení. To priťahuje staršie deti a mládež. Máte doma budúceho architekta, stavbára či fanúšika histórie? Presne pre neho je ideálna séria LEGO® Architecture. LEGO® Technic je zasa určený pre všetkých milovníkov strojov a fanúšikov nevšedných návrhov samotných fanúšikov kociek pohltí rad LEGO® Ideas. To umožňuje teenagerom vybrať si stavebnicu podľa svojich záujmov a preferencií. Na svoje si prídu aj filmoví fanúšikovia – pozrite sa na pestré stavebnice LEGO® Star Wars™ alebo Harry Potter™.

Stavebnice LEGO pre teenagerov
LEGO 13

Stavebnice LEGO® nie sú len pre deti

Stavanie nie je iba hrou pre deti. Existuje rozsiahly rad stavebníc LEGO® navrhnutých špeciálne pre teenagerov (od 13 rokov a starší), ktoré ponúkajú výzvy a možnosti pre rozvoj kreativity a zručností v rámci stavebného umenia. Tieto stavebnice zahŕňajú detailné modely, ktoré môžu byť skvelým zábavným aj vzdelávacím nástrojom pre staršie deti a mládež. Súpravy LEGO® pre teenagerov umožňujú odpojiť sa od technológií a vytvoriť niečo fyzické a konkrétne. Týmto spôsobom môžu staršie deti preskúmavať svet stavebného umenia a budovať vlastné projekty a sny.

LEGO 13+ pre teenagerov

Komplexné stavebné skúsenosti

Stavebnice LEGO® 13+ ponúkajú širokú škálu modelov, ktoré oslovujú rôzne záujmy a preferencie. Zahŕňajú komplexné modely budov, vozidiel, vesmírnych lodí, strojov a dokonca aj niektoré známe filmové a herné licencie.

LEGO 13+

Cool stavebnice pre každého

Modely LEGO® pre staršie deti a tínedžerov sa často zameriavajú na moderné a realistické dizajny. Využívajú novodobé stavebné techniky a detaily, ktoré pripomínajú skutočné objekty .

LEGO pre teenagerov

Učenie a rozvoj cez hru

Stavebnice LEGO® pre teenagerov sú navrhnuté tak, aby ponúkali zložitejšie a detailnejšie stavebné skúsenosti. Môžu sa ponoriť do stavebného procesu a riešiť zložité konštrukcie, ktoré vyžadujú trpezlivosť a dôraz na detaily.