Obnoviť stránku

LEGO Overwatch 75974 Bastion

5 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LEGO Overwatch 75974 Bastion

Tiež si vás získala tímová akčná hra Overwatch od tvorcov legendárneho World of Warcraft? Teraz ju nájdete aj vo svete Lega. Lego Overwatch pripomína kultové prostredia aj postavy tejto hry a je skvelým darčekom pre jej priaznivcov. Hodí sa ako pre malých staviteľov, ktorí budú nadšení zo stavebnice, tak pre veľkých fanúšikov, ktorí si hotovú stavebnicu môžu vystaviť, aby im pripomínala ich obľúbenú zábavu. Stavaním precízne spracovaného Lega si navyše precvičíte trpezlivosť a jemnú motoriku.

Kľúčové vlastnosti Lega Overwatch

  • Vhodné pre deti od 10 rokov
  • Pre fanúšikov kultovej hry Overwatch
  • Pripomína situácie aj postavy z hry
  • Kvalitné spracovanie kociek
  • Lego podporuje vašu fantáziu a kreativitu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Počet kociek – 602

Lego Overwatch 75974 – Bastion

Kto z fanúšikov by si nechcel postaviť Bastiona, jednu z najznámejších postáv z hry Overwatch? Vďaka Lego stavebnici to bez problémov zvládnete a potom si môžete jeho model vystaviť tam, kam práve chcete. Robota Bastiona možno ľahko prepnúť z prieskumného do hliadkovacieho režimu, nie je potrebné žiadne dodatočné prestavovanie. Nechýba jeho prepracovaná pištoľ a minigun. Užite si stavanie aj hru s týmto skvelým robotom zo série Lego Overwatch. 

Obsah balenia:
602 kociek na postavenie robota Bastiona
Bastionova pištoľ
Bastionov minigun
Návod
Veľkosť Bastiona v prieskumnom režime:
Cez 26 cm
Veľkosť Bastiona v hliadkovacom režime:
Cez 17 cm


Kód:  LO75974
Produktové číslo:  5702016368512
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01