Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LEGO Overwatch 75970 Tracer vs. Widowmaker

4,8 5 hodnotení

LEGO Overwatch 75970 Tracer vs. Widowmaker

Tiež si vás získala tímová akčná hra Overwatch od tvorcov legendárneho World of Warcraft? Teraz ju nájdete aj v kockovom svete Lega. Lego Overwatch pripomína kultové prostredie aj postavy tejto hry a je skvelým darčekom pre jej priaznivcov. Hodí sa ako pre malých staviteľov, ktorí budú nadšení zo stavebnice, tak pre veľkých fanúšikov, ktorí si hotovú stavebnicu môžu vystaviť, aby im pripomínala ich obľúbenú zábavu. Stavaním precízne spracovaného Lega si navyše precvičíte trpezlivosť a jemnú motoriku.

Kľúčové vlastnosti stavebnice LEGO Overwatch 75970 Tracer vs. Widowmaker

  • Vhodné pre deti od 8 rokov
  • Pre fanúšikov kultovej hry Overwatch
  • Pripomína situácie i postavy z hry
  • Kvalitné spracovanie kociek
  • Lego podporuje vašu fantáziu a kreativitu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Počet kociek – 129

Lego Overwatch 75970 – Tracer vs. Widowmaker

Hrdinky Tracer a Widowmaker zo série Lego Overwatch spolu súperia o nadvládu nad nákladom, ktorý sa ukrýva v satelitnom drone. Dron, ktorý poznáte z mapy Watchpoint: Gibraltár, vás prekvapí svojím skvelým spracovaním, kokpitom, výkonným počítačom, skrytým tajným miestom pre figúrku v nákladovom priestore aj odnímateľným mozgom dronu. Pre všetky prípady nechýbajú zdravotnícke potreby, kontrolný kotúč a samozrejme zbrane oboch hrdiniek. Tak kto ovládne náklad, Tracer, alebo Widowmaker? Dron môžete skombinovať so stavebnicou Lego Overwatch Watchpoint: Gibraltár pre ešte lepšiu zábavu.

Obsah balenia:
129 kociek na postavenie satelitného dronu s počítačom a nákladovým priestorom
Figúrka Tracer
Figúrka Widowmaker
Odnímateľný mozog dronu
Zdravotnícke potreby
Zbraň „bozk vdovy“ od Widowmaker
Dvojitá pulzná pištoľ Tracer
Návod
Veľkosť satelitného drona:
6 × 14 × 9 cm

Kód:  LO75970
Produktové číslo:  5702016368475
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19