LEGO 6+

LEGO® od 6 rokov môžu deti stavať kocku po kocke

LEGO® od 6 rokov je vhodné pre deti školského veku, ktoré milujú stavanie a objavovanie nových svetov. Pri hraní s LEGO® deti rozvíjajú motorické zručnosti, učia sa riešiť problémy a hlavne rozvíjajú svoju kreativitu, a fantáziu. Či už majú vaše deti rady rýchle autá, vesmírne lode alebo zvieratká, LEGO® od 6 rokov ponúka niečo pre každého. Na podrobnejšiu pomoc s výberom sa pozrite na článok Ako vybrať stavebnicu LEGO.

Preskúmajte rôznorodé stavebnice LEGO® od 6 rokov

LEGO® od 6 rokov ponúka rozmanité témy pre každého malého staviteľa. Zapracovať na svojich spoločenských zručnostiach môžu deti s LEGO® Friends. Pre milovníkov akcie je tu LEGO® City, LEGO® Marvel, LEGO® Ninjago alebo LEGO® Star Wars. Tí, ktorí majú radi hry, budú nadšení z LEGO® Minecraft alebo LEGO® Super Mario. Pre tých, čo milujú kreativitu, je tu séria LEGO® Dots. Každá séria prináša unikátne charaktery a príbehy, čo je zárukou nekonečnej zábavy a objavovania.

LEGO 6+
LEGO od 6 rokov chlapec

LEGO® od 6 rokov deťom predstaví vesmírne lode aj dinosaury

LEGO® stavebnica od 6 rokov umožní deťom vytvárať svet plný áut, zvieratiek, superhrdinov a mnoho ďalšieho. Či už máte doma malého staviteľa autíčok, zvieratiek alebo rakiet, LEGO® od 6 rokov ponúkne pre každého niečo. Stavebnice LEGO® pre dievčatá od 6 rokov môžu zahŕňať zvieratká alebo domčeky. LEGO® pre chlapcov od 6 rokov ponúkne stavebnice ako sú policajné stanice, športové autá alebo vesmírne lode.

LEGO® pre chlapcov od 6 rokov

Výtvory zo stavebnice LEGO® od 6 rokov

Máte doma malého rojka, ktorý sa rád ponorí do vlastných príbehov? Stavebnica LEGO® od 6 rokov predstavuje perfektný základ pre detskú predstavivosť.

LEGO® pre dievčatá od 6 rokov

Bezpečie je pri stavebníciach LEGO® od 6 rokov zaručené

Všetky kocky stavebníc LEGO® od 6 rokov sú vyrábané z vysoko kvalitných materiálov a sú taktiež testované, teda sú úplne bezpečné pre deti.

lego 5 – 6 rokov

LEGO® od 6 rokov vytvára hravejšie prostredie

LEGO® od 6 rokov je skvelým spôsobom, ako vylepšiť detskú izbičku. Funguje totiž aj ako perfektná dekorácia do izby malého staviteľa.