Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LEGO Ninjago 70684 Spinjitzu Slam – Kai vs. Samurai

5 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LEGO Ninjago 70684 Spinjitzu Slam – Kai vs. Samurai

Stavebnica LEGO Ninjago v okamihu vtiahne vašu ratolesť do sveta plného akcie a dobrodružstva a dokáže ju zabaviť aj na celé hodiny! Ninjago vychádza z populárneho TV seriálu, v ktorom statoční nindžovia bojujú proti nepriateľom, ktorí sa snažia zničiť ich svet. Vaše dieťa bude nadšené zo stretnutia so známymi postavičkami, ako aj z toho, že si bude môcť zahrať hru Spinjitzu. Stavebnica pomáha rozvíjať obzvlášť fantáziu, kreativitu a predstavivosť a je tak ideálna pre malých dobrodruhov od 8 rokov.

Kľúčové vlastnosti stavebnice LEGO Ninjago 70684 Spinjitzu Slam – Kai vs. Samurai

  • Stavebnica vhodná pre deti od 8 rokov
  • Svet plný akcie a dobrodružstva
  • LEGO inšpirované TV seriálom
  • Napínavé boje nindžov proti nepriateľom
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Pomocou stavebnice LEGO Ninjago 70684 Spinjitzu Slam – Kai vs. Samurai sa precvičuje jemná motorika
  • Stavebnica obsahuje 164 dielikov

Stavebnica LEGO Ninjago 70684 Spinjitzu Slam – Kai vs. Samurai

Vezmite kamaráta a užite si vzájomnú bitku Kai verzus Samurai vo vysokej rýchlosti so skvele vybavenou LEGO súpravou. Figúrka ohnivého nindžu sa oblečie do kapucne zakázaného Spinjitzu, hupsne do spinnera a potom ho stačí už len odpáliť! Rovnako na tom bude snežný samuraj. Do odpaľovačov môžete tiež umiestniť večný plameň, ohnivú guľu Kaia FS, ľadový štít alebo ľadový kryštál snežného samuraja. Ten, kto prevráti podstavec, získa zvitok zakázaného Spinjitzu. Stavebnica LEGO Ninjago 70684 Spinjitzu Slam – Kai vs. Samurai ponúka všetko potrebné, tak rýchlo na to!

Nindža tornádo efekt

Prehrajte si znovu obľúbený nindža tornádo efekt pomocou prepracovaného LEGO modelu. Stavebnica obsahuje 2 farebné tornádo spinnery Kaia aj snežného samuraja, ktoré je možné nasadiť na zostaviteľný odpaľovač a zostaviteľný podstavec so zvitkom zakázaného Spinjitzu, ktorý môžete použiť ako terč. Nechýba večný plameň, ohnivá guľa Kaia FS, ľadový kryštál a ľadový štít snežného samuraja, tiež vhodné na odpálenie a ešte väčšiu zábavu. Pridajte stavebnicu Spinjitzu výcvik a doprajte si napínavú vzrušujúcu bitku.

Rozmery odpaľovača s rotujúcou hornou časťou:
5 × 3 × 8 cm
Výška podstavca:
9 cm
Obsah balenia:
Minifigúrka Kaia FS s nabitou kapucňou
Minifigúrka snežného samuraja
Kocky na zostavenie 2 odpaľovačov
Tornádo spinner Kaia FS
Tornádo spinner snežného samuraja
Kocky na zostavenie podstavca so zvitkom zakázaného Spinjitzu
Večný plameň
Ohnivá guľa
Ľadový štít
Ľadový kryštál


Parametre a špecifikácia

LEGO

Určenie Pre deti
Počet dielikov 164 ks
Rad LEGO® NINJAGO®
Téma Nindžovia
Rok uvedenia 2019
Postavičky Kai, Samuraj

Čo musíte vedieť

Vhodné od 8 rokov
Kód:  LO70684
Produktové číslo:  5702016469035
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12