Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LEGO Ninjago 70676 Lloydov titánový robot

5 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LEGO Ninjago 70676 Lloydov titánový robot

LEGO Ninjago v okamihu vtiahne vašu ratolesť do sveta plného akcie a dobrodružstiev a dokáže ju zabaviť aj na celé hodiny! Ninjago vychádza z populárneho TV seriálu, v ktorom statoční nindžovia bojujú proti nepriateľom, ktorí sa snažia zničiť ich svet. Vaše dieťa bude nadšené zo stretnutia so známymi postavičkami a že si bude môcť zahrať hru Spinjitzu. Stavebnica pomáha rozvíjať obzvlášť fantáziu, kreativitu a predstavivosť a je tak ideálna pre malých dobrodruhov od 9 rokov.

Kľúčové vlastnosti LEGO Ninjago

  • Stavebnica vhodná pre deti od 9 rokov
  • Svet plný akcie a dobrodružstiev
  • LEGO inšpirované TV seriálom
  • Napínavé boje ninjov proti nepriateľom
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Aplikácia LEGO Life s návodmi PLUS pre názornejšie a intuitívnejšie stavanie
  • Stavebnica obsahuje 876 dielikov

LEGO Ninjago 70676: Lloydov titánový robot

V Bezčasej ríši je mrazivá zima. Už na vás čaká! Vydajte sa do nej spolu s Lloydovým titánovým robotom a Zanom FS. Zveďte bitku proti armáde snežných samurajov, použite pri tom hviezdicové čepele aj obrie katany robotického nindžu. Strieľajte z pružinových vystreľovačov a naskočte do mocného robota. Môžete dokonca vytvoriť tornádo pomocou Zaneovho nindža spinnera. Len do toho!

Skvelé vyhotovenie titánového robota

Do Bezčasej ríše vás bude sprevádzať Lloydov titánový robot, vybavený kokpitom pre minifigúrku, rukou na obriu katanu, rotujúcim hviezdicovitým čepeľo-štítom a odpojiteľným lietadlom s miestom pre minifigúrku, nastaviteľnými krídlami a 2 pružinovými vystreľovačmi. Nechýba veľa doplnkov, napríklad zvitok zabudnutého Spinjitzu generála Vexa alebo tornádo spinner. Prehrávajte si scény zo seriálu Ninjago a užite si veľa zábavy. Spojte stavebnicu s Legom Lloydova cesta a Hrad zabudnutého cisára a doprajte si ešte viac dobrodružstiev v Bezčasej ríši. Pomocou inteligentného telefónu a aplikácie LEGO Life si k tomuto setu môžete stiahnuť návod PLUS pre jednoduchšie a intuitívnejšie stavanie.

Rozmery titánového robota:
37 × 15 × 35 cm
Obsah balenia:
Minifigúrka Lloyda
Minifigúrka Zanea FS
Minifigúrka generála Vexa
Minifigúrka šermiara víchrice
Minifigúrka lukostrelca víchrice
Minifigúrka bojovníka víchrice
Kocky na zostavenie titánového robota s kokpitom pre minifigúrku, ruku, rotujúceho hviezdicovitého čepeľo-štítu a odpojiteľného lietadla s miestom pre minigúrku, nastaviteľnými krídlami a 2 pružinovými vystreľovačmi
Lloydove strieborné a zlaté katany
Zvitok zabudnutého Spinjitzu generála Vexa
2 ľadové katany šermiarov víchrice
Ľadová katana bojovníka víchrice
Kuša lukostrelca fujavice
Lloydov držiak na katanu
Nabitá kapucňa Zanea FS
Tornádo spinner
Ľadové brnenie bojovníka víchrice


Parametre a špecifikácia

LEGO

Určenie Pre deti
Počet dielikov 876 ks
Rad LEGO® NINJAGO®
Téma Nindžovia, Roboti
Rok uvedenia 2019
Postavičky Lloyd, Vex, Zane

Čo musíte vedieť

Vhodné od 9 rokov
Kód:  LO70676
Produktové číslo:  5702016365535
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07