Obnoviť stránku

LEGO Ninjago 70661 Spinjitzu Zane

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Ninjago 70661 Spinjitzu Zane

LEGO Ninjago v okamihu vtiahne vašu ratolesť do sveta plného akcie a dobrodružstva a dokáže ju zabaviť aj na celé hodiny! Ninjago vychádza z populárneho TV seriálu, v ktorom statoční nindžovia bojujú proti nepriateľom, ktorí sa snažia zničiť ich svet. Vaše dieťa bude nadšené zo stretnutia so známymi postavičkami a že si bude môcť zahrať hru Spinjitzu. Stavebnica pomáha rozvíjať obzvlášť fantáziu, kreativitu a predstavivosť a je tak ideálna pre malých dobrodruhov od 7 rokov.

Kľúčové vlastnosti LEGO Ninjago 70661 Spinjitzu Zane

  • Stavebnica vhodná pre deti od 7 rokov
  • Svet plný akcie a dobrodružstva
  • LEGO inšpirované TV seriálom
  • Napínavé boje nindžov proti nepriateľom
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Stavebnica Spinjitzu Zane obsahuje 109 dielikov

LEGO Ninjago – Spinjitzu Zane

Vyskúšajte Zaneov ľadový spinner, súťažte medzi kamarátmi a vytvárajte nové a nové výzvy. Ľadový spinner môžete doplniť o tri prídavné prvky – útočný, obranný a rýchlostný režim pre ešte viac zábavy. Útočný režim doplní spinner o štyri ľadové hviezdice, ochranný režim zase o štyri ľadové dieliky a rýchlostný režim o štyri hroty. Buďte vynaliezaví s LEGO súpravou Ninjago a usporiadajte vzrušujúce Spinjitzu zápoleníie fantázii sa medze nekladú.

Obsah balenia:
Minifigúrka Zanea so striebornou katanou
Ľadový spinner
3 zostaviteľné držiaky pre prídavné zbrane


Kód:  LO70661
Produktové číslo:  5702016367317
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11