Obnoviť stránku

LEGO Ninjago 70655 Dračia jama

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Ninjago 70655 Dračia jama

LEGO Ninjago

LEGO Ninjago Dračia jama

Máte dosť odvahy vstúpiť do Dračej jamy?

Zákerní nepriatelia Iron Baron a dračí lovci uväznili drakov v dračej jame. Vydajte sa so statočnými nindžami drakom na pomoc. Dobre si rozmyslite stratégiu, pretože sídlo Iron Barona ukrýva mnoho nástrah a nebezpečenstiev. Musíte sa vyhnúť strelám, ktoré na vás nepriatelia pália zo strážnej veže. Až sa dostanete k väzeniu, nezabudnite dať pozor na padacie dvere – ak nebudete opatrní, spadnete do jamy so zúrivým Zemským drakom! Na ceste späť sa možno budete musieť stretnúť sa zákerným Iron Baronom, ktorý vaše snahy sleduje zo svojho trónu. Podarí sa vám ho poraziť? To už je len na vás!


LEGO vek

Pre deti od 9 do 14 rokov

LEGO TV

Inšpirované obľúbeným TV seriálom

LEGO like

Rozvíja kreativitu a jemnú motoriku



LEGO Ninjago

Úžasný zložiteľný zemský drak

Zostavte si model zemského draka s pohyblivými čeľusťami, krkom, krídlami, nohami a ostnatým chvostom. Hotový drak meria viac ako 9 cm na výšku, 25 cm na dĺžku a 28 cm na šírku.

Zostavte si dračiu jamu

Dračia jama má 3 odpojiteľné sekcie (galériu, strážnu vežou a väzenie). Galéria má oblúk s otváracou vstupnou bránou, trón pre Iron Barona v tvare dračej hlavy, stojan so zbraňami s kosou a mesačným mečom, dračie kosti a priesvitné dieliky v tvare plameňov. V strážnej veži nájdete dvojitý vystrelovač rakiet, ďalekohľad a kovárňu s kladivom a 2 mečmi. Väzenie s celou s otváracou bránou z dračích kostí má tiež padacie dvere pre vhodenie minifigúrky do dračej jamy.

LEGO Ninjago
LEGO Ninjago

Úžasné minifigúrky LEGO Ninjago

Súčasťou súpravy je 9 minifigúrok – Dračí majster, Jay, Zane, Cole, Kai, Iron Baron, Arkade, Metlouš a žvejka. Prehrávajte si s nimi najrôznejšie príbehy z rozprávok LEGO Ninjago.

Dračí majster

K minifigúrke dračieho majstra patria tiež 4 zberateľské časti dračieho pokladu – prilba, brnenie pozväzované dračím ohňom, meč z dračích kostí a dračí štít.

LEGO Ninjago
LEGO Ninjago

Epické zbrane pre majestátne bitky v Dračej jame

V stavebnici nájdete Jayove kusarigama a katanu, Zaneov luk a šíp, Coleove kladivo, Kaiove katany, palicu a nôž tanto, kybernetickú ruku Iron Barona, Arkadov kľúč a čepeľ píly a Metloušove reťaze. Medzi doplnky potom tiež Zaneov tulec a Žvejkyho štít.


LEGO Ninjago logo

LEGO Ninjago v okamihu vtiahne vašu ratolesť do sveta plného akcie a dobrodružstva a dokáže ju zabaviť aj na celé hodiny. Ninjago vychádza z populárneho TV seriálu, v ktorom statoční nindžovia bojujú proti nepriateľom, ktorí sa snažia zničiť ich svet. Vaše dieťa bude nadšené zo stretnutia so známymi postavičkami. Stavebnice LEGO Ninjago pomáhajú rozvíjať obzvlášť fantáziu, kreativitu a predstavivosť, a sú ideálne pre malých dobrodruhov od 8 do cca 14 rokov.


Kód:  LO70655
Produktové číslo:  5702016110708
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06