Obnoviť stránku

LEGO Ninjago 70654 Dieselnaut

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Ninjago 70654 Dieselnaut

LEGO Ninjago

LEGO Ninjago Dieselnaut

Odoláte tankovému útoku?

Dračí lovci Iron Baron, Metlouš, Drvič lebiek a Muzzle sú rozhodnutí získať dračí poklad. Jediné, čo im stojí v ceste, sú neohrození nindžovia, ktorí chcú za každú cenu poklad ubrániť. Môžete sa pridať na stranu nepriateľov a vydať sa v monštróznom tanku nindžov poraziť. Použite lapač, vystreľovače a ďalšie zbrane, a uväznite nindžov vo väzení. Potom už vám nič nebráni v získaní dračieho pokladu a páchaní zla. Alebo sa pridáte na stranu dobra a necháte Mladého Wu, Jaye a Zanea zvíťaziť? To už je len na vás, fantázii sa medze nekladú. S touto stavebnicou LEGO zábava nikdy nekončí!


LEGO věk

Pre deti od 9 do 14 rokov

LEGO TV

Inšpirované obľúbeným TV seriálom

LEGO like

Veľa akčných funkcií



LEGO Ninjago Dieselnaut

Mocný bojový tank Dieselnaut

Zloduchovia na čele s Iron Baronom vytasili novú ničivú zbraň. Obrí tank Dieselnaut s lapačom nindžov, väzením, vystreľovačmi a zbraňami. Dokážete s bojovníkmi Ninjago ubrániť bájny dračí poklad? Pozor, rozhodne to nebude ľahká úloha.

Dokonale akčná zábava

Vďaka obrovskému počtu pohyblivých častí si užijete s touto stavebnicou to pravé akčné dobrodružstvo. Posaďte minifigúrku do otváracieho kokpitu, rozbehnite tank a bojujte proti nindžom dvomi vystreľovačmi. Ak nindžov premôžete, chyťte ich špeciálnym lapačom a dajte ich do väzenia, ktoré je súčasťou tanku. V Dieselnaute je tiež tajná otváracia schránka, kde sa ukrýva stojan so zbraňami – 3 oštepy, mečom a nožom tanto.

LEGO Ninjago Dieselnaut
LEGO Ninjago Dieselnaut

Skvelé minifigúrky

Súčasťou súpravy je 7 minifigúrok – mladý Wu, Jay, Zane, Iron Baron, Muzzle, Metlouš a Drvič lebiek. Prehrávajte si s nimi najrôznejšie príbehy zo seriálu LEGO Ninjago.

Dračí poklad

Zloduchovia sa snažia získať vzácny dračí poklad – prilbu, brnenie pozväzované dračím ohňom, meč z dračích kostí a dračí štít. Ubránite ho?

LEGO Ninjago Dieselnaut
LEGO Ninjago Dieselnaut

Epické zbrane pre majestátne bitky

V stavebnici nájdete katanu mladého Wu, Jayovu kusarigamu a katanu, Zaneov luk a šíp, palicu a nôž tanto, kybernetickú ruku Iron Barona, Metloušov reťazový vystrelovač, Muzzleov oštep a kosu Drviča lebiek. Medzi doplnkami potom tiež Zaneov tulec.


LEGO Ninjago logo

LEGO Ninjago v okamihu vtiahne vašu ratolesť do sveta plného akcie a dobrodružstva a dokáže ju zabaviť aj na celé hodiny. Ninjago vychádza z populárneho TV seriálu, v ktorom statoční nindžovia bojujú proti nepriateľom, ktorí sa snažia zničiť ich svet. Vaše dieťa bude nadšené zo stretnutia so známymi postavičkami. Stavebnice LEGO Ninjago pomáhajú rozvíjať obzvlášť fantáziu, kreativitu a predstavivosť, a je ideálna pre malých dobrodruhov od 8 do cca 14 rokov.


Kód:  LO70654
Produktové číslo:  5702016110692
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01