Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

LEGO Ninjago 70653 Firstbourne

LEGO Ninjago 70653 Firstbourne

LEGO Ninjago

LEGO Ninjago Firstbourne

Na krídlach matky drakov

Zákerní nepriatelia sa rozhodli získať cenný dračí poklad. Najprv sa však musia pokúsiť uloviť Firstbourne pomocou návnady v podobe morčacieho stehna. Podarí sa im matku všetkých drakov nalákať a uväzniť na reťaz spustenej z helikoptéry? Pomôžte Kaiovi a Coleovi, aby sa tak nestalo a poklad sa nedostal do nesprávnych rúk. Pozor však na zbrane nepriateľov! Verte, že s touto stavebnicou LEGO zábava nikdy nekončí.


LEGO vek

Pre deti od 9 do 14 rokov

LEGO TV

Inšpirované obľúbeným TV seriálom

LEGO like

Rozvíja kreativitu a jemnú motoriku



LEGO Ninjago Firstbourne

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Obria zložiteľná dračica Firstbourne

Zostavte si ohromujúci model dračice Firstbourne – matky všetkých drakov a vyrazte na jej krídlach v ústrety novým dobrodružstvám. Hotový drak meria viac než 19 cm na výšku, 53 cm na dĺžku a 48 cm na šírku.

Množstvo zbraní a doplnkov

V stavebnici LEGO Ninjago Firstbourne nájdete zbrane vašich obľúbených hrdinov – Kaiov meč z dračích kostí a 2 jeho tanto nože, Coleovo kladivo, Metlušov reťazový vystreľovač, Jet Jackov meč a 2 Muzzleove katany. Súčasťou sú tiež ďalšie doplnky ako jetpack, štít a morčacie stehno na nalákanie draka.

LEGO Ninjago Firstbourne
LEGO Ninjago Firstbourne

Rozprávkové minifigúrky

Súčasťou súpravy je 6 minifigúrok – Kai, Cole, Metluš, Jet Jack, Žvejky a Muzzle. Prehrávajte si s nimi najrôznejšie príbehy z rozprávok LEGO Ninjago.


LEGO Ninjago logo

LEGO Ninjago v okamihu vtiahne vašu ratolesť do sveta plného akcie a dobrodružstva a dokáže ju zabaviť aj na celé hodiny. Ninjago vychádza z populárneho TV seriálu, v ktorom statoční nindžovia bojujú proti nepriateľom, ktorí sa snažia zničiť ich svet. Vaše dieťa bude nadšené zo stretnutia so známymi postavičkami. Stavebnica LEGO Ninjago pomáha rozvíjať obzvlášť fantáziu, kreativitu a predstavivosť, a je ideálna pre malých dobrodruhov od 8 do cca 14 rokov.


Kód:  LO70653
Produktové číslo:  5702016110685
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16