Obnoviť stránku

LEGO Ninjago 70638 Katana V11

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Ninjago 70638 Katana V11

LEGO Ninjago v okamihu vtiahne vašu ratolesť do sveta plného akcie a dobrodružstva a dokáže ju zabaviť aj na celé hodiny! Ninjago vychádza z populárneho TV seriálu, v ktorom statoční nindžovia bojujú proti nepriateľom, ktorí sa snažia zničiť ich svet. Vaše dieťa bude nadšené zo stretnutia so známymi postavičkami, a že si bude môcť zahrať hru Spinjitzu. Stavebnica pomáha rozvíjať obzvlášť fantáziu, kreativitu a predstavivosť, a je ideálna pre malých dobrodruhov od 7 do cca 14 rokov.

Kľúčové vlastnosti LEGO Ninjago 70638

  • Stavebnica vhodná pre deti od 7 do cca 14 rokov
  • Svet plný akcie a dobrodružstva
  • LEGO inšpirované TV seriálom
  • Napínavé boje nindžov proti nepriateľom
  • Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Stavebnica Katana V11 obsahuje 257 dielikov

LEGO Ninjago - Katana V11

Luke Cunningham uteká na svojej cestnej motorke pozdĺž prieplavu a už skoro mizne v nedohľadne... Dobehnúť ho môžete len s Kaiom a jeho perfektne vybaveným člnom Katana V11! Stačí prejsť do rýchlostného režimu a akonáhle budete tesne vedľa neho, zložte motory a aktivujte útočný režim. Pružinové vystreľovače budú okamžite k dispozícii a zrazia Luka k zemi. Aby ste ho skutočne porazili, vezmite Kaiove katany a pripravte sa na neľútostný súboj jeden na jedného. Kto nakoniec zvíťazí? Fantázii sa medze nekladú a s touto sadou si iste vymyslíte vlastný originálny príbeh plný prekvapení.

Obsahuje:
2 minifigúrky - Kai a Luke Cunningham
Katanu V11 s rýchlostným a útočným režimom, otváracím kokpitom, skladacími motormi, 2 skrytými pružinovými vystreľovačmi, otváracím úložným priestorom, zlatým nindža mečom a priesvitným ohnivým výfukom
Cestnú motorku so sedadlom a priesvitným ohnivým výfukom
Zbrane - 2 Kaiove katany a katanu Luka Cunninghama

Kód:  LO70638
Produktové číslo:  5702016108897
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16