Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

LEGO Nexo Knights 72003 Besniaci bombardér

4,0 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

LEGO Nexo Knights 72003 Besniaci bombardér

Zavítajte spolu s Legom do kráľovstva Knighton. Práve tam môžete zažiť pravú rytiersku bitku, plnú moderných efektov! Spojte sa s Nexo rytiermi a spoločne porazte zradného Jestra a jeho lávovú armádu. Základom témy je stredoveký tajuplný svet plný kúziel, sprevádzaný svetom fantasy. Mnoho futuristických prvkov ako sú roboti či pojazdné hrady ocení každý nadšenec originálnych stavebníc LEGO. Nechajte vaše deti vstúpiť do čarovného sveta a doprajte im zábavnú hru s hlavnými hrdinami tejto kolekcie.

Kľúčové vlastnosti LEGO 72003

  • Vhodné pre deti od 8 do cca 14 rokov
  • Dobrodružstvo v kráľovstve Knighton
  • Príbehy rytierov a ich boj proti Jestrovi
  • Svet kúziel a fantasy
  • Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Zadarmo na stiahnutie aplikácia MERLOK 2.0
  • Stavebnica Besniaci bombardér obsahuje 369 dielikov

LEGO NEXO Knights - Besniaci bombardér

Tentoraz je vašou úlohou zastaviť Besniaci bombardér a zachrániť kráľovstvo pred šírením robonákazy. Bombardér na Macy vypustil MechaBytera vo Vyro obleku, takže musíte použiť jej batoh s tryskami a zaútočiť pomocou čarovného buzogáňa nečakane z výšky. Pozor však na dvojité šesťranné vystreľovače robonákazy bombardéru a okrídlené oko! Stiahnite si zadarmo aplikáciu Merlok 2.0, naskenujte štíty, spustite hru a buďte ešte silnejší!

Obsah balenia:
2 minifigúrky - Macy, Šialenec
1 figúrka - MechaByter
Besniaci bombardér s dvojitými šesťrannými vystreľovačmi robonákazy, 2 pohyblivými krídlami, odnímateľným okom s priesvitnými zelenými krídlami, držiakom na zbrane a štítom, a navyše odnímateľným a ohybným Vyro oblekom s kokpitom a 2 ramennými vystreľovačmi robonákazy
Zbrane - Macyin budzogáň, Šialencov sekáč, kopije MechaBytera
Držiak na štít Merlokov palcát
2 snímateľné štíty s NEXO Silami - Útok z obežnej dráhy a Merlokov palcát

 
Kód:  LO72003
Produktové číslo:  5702016093797
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12