Obnoviť stránku

LEGO Technic 42059 Nákladiak pre kaskadérov

5 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Technic 42059 Nákladiak pre kaskadérov

Stavebnice LEGO Technic sú určené pre všetkých milovníkov strojov a techniky a umožňuje zostavenie pokročilejších modelov so zložitejšími pohyblivými časťami. Sú preto určené predovšetkým pre skúsenejších staviteľa a milovníkov technických modelov. Série LEGO Technic sa vyznačuje precíznym spracovaním aj tých najmenších detailov a zároveň vysokou funkčnosťou a pohyblivosťou modelov. Veľkou prednosťou LEGO Technic je možnosť jednotlivé modely prestavať v inej, tematicky podobné, stroje. Stavebnice LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier. 

kľúčové vlastnosti

  • Vhodné pre deti od 7 do 14 rokov
  • Pre pokročilých staviteľa a milovníkov technických modelov
  • Svet pohyblivých strojov a modelov
  • Ozubené kolieska, trámky a kolíky
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Počet dielikov 142

LEGO Technic 42059 - Nákladiak pre kaskadérov

Štýlový model nákladiaku pre kaskadérov nadchne hneď na prvý pohled kombináciou modrej, čiernej a bielej farby a šachovnicových nálepiek. modelu nechýba výkonný naťahovacie motor, veľké modré pokrievky a pevný predný nárazník. Súčasťou je tiež postavitelný rampa pre vykonávanie akrobatických kúskov. Nákladiak možno skombinovať s s naťahovacím modelom 42058 Motorka pre kaskadérov. Získate tak viac možností pre hranie alebo môžete vytvoriť kombinovaný model Super výkonného pretekárskeho vozidla.

Obsah balenia:
výkonný naťahovacie motor
odolný predný nárazník
široké modré pokrievky s nízkymi pneumatikami
postavitelný rampa pre akrobatické kúsky
súčasťou tohto modelu je unikátne zdobená LEGO Technic kocka k 40. výročiu

Kód:  LO1479
Produktové číslo:  5702015869461
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17