Obnoviť stránku

LEGO Movie 70848 Párty parta zo Systárneho systému

LEGO Movie 70848 Párty parta zo Systárneho systému

Hranatý príbeh na vás čaká nielen v kinách! Scény z filmu LEGO Príbeh 2 si môžete postaviť aj doma vďaka stavebniciam LEGO Movie a prežiť všetky dobrodružstvá s obľúbenými hrdinami na čele so staviteľom Emmet Brickowskim ešte raz. A potom znova. A potom si napríklad zostaviť úplne iné. Stavebnice LEGO Movie ponúkajú zaujímavé príbehy a skvelú zábavu s LEGO kockami. Popustite uzdu svojej fantázie a vnorte sa do premenlivého LEGO sveta, ktorý povzbudí vašu hravosť, jemnú motoriku aj kreativitu.

Kľúčové vlastnosti LEGO Movie

  • Vhodné pre deti od 7 rokov
  • Inšpirované filmom LEGO Príbeh 2
  • Nové dobrodružstvá staviteľa Emmeta Brickowského a jeho priateľov
  • S LEGO Movie si môžete postaviť obľúbené scény z filmu
  • Podporuje kreativitu a fantáziu
  • Rozvíja jemnú motoriku
  • Skvelá zábava pre celú rodinu
  • Počet kociek – 196

LEGO Movie 70848 – Párty partia zo Systárneho systému

Vydajte sa na skvelú párty spolu s vašimi obľúbenými Lego hrdinami! Spolu s vami pôjde robot z jednočlennej metalovej kapely s integrovanou hlavou Kovofúza, uchopovacou rukou a množstvom hudobných nástrojov, budete počuť bubon, činely, klávesy aj trombón. Pomôžte tiež ostatným, aby na párty vyzerali dobre. Bennymu dajte hviezdne okuliare a Unikitty nadýchané páperové boa. Razom je z nej Disco Kitty. Nebude vám chýbať tanečný parket, zostaviteľný stôl so smoothie aj reproduktor.

Obsah balenia:
Minifigúrka Bennyho
Zostaviteľná figúrka Unikitty
Kocky na zostavenie robota s integrovanou hlavou Kovofúza, uchopovacou rukou, pozaunouvou rukou, klávesnicovým trupom, priestorom v bruchu, klávesnicovou a drevenou nohou, činelmi, gramofónom, bubnom a vlajkou
Tanečný parket
Stôl sa smoothie
Reproduktor
Boa Unikitty
Hviezdne okuliare Bennyho
Návod
Rozmery zostaviteľného robota:
15 × 15 × 7 cm

Kód:  LO70848
Produktové číslo:  5702016603866

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04