Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LEGO Movie 70837 Trblietkolesklé kúpele

Príslušenstvo k tovaru

LEGO Movie 70837 Trblietkolesklé kúpele

Hranatý príbeh na vás čaká nielen v kinách! Scény z filmu LEGO Príbeh 2 si môžete postaviť aj doma vďaka stavebniciam LEGO Movie a prežiť tak všetky dobrodružstvá s obľúbenými hrdinami na čele so staviteľom Emmetom Brickowským ešte raz. A potom znova. A potom si treba zostaviť úplne iné. Stavebnica LEGO Movie ponúka zaujímavé príbehy a skvelú zábavu s LEGO kockami. Popustite uzdu svojej fantázii a vnorte sa do premenlivého LEGO sveta, ktorý povzbudí vašu hravosť, jemnú motoriku i kreativitu.

Kľúčové vlastnosti stavebnice LEGO Movie

  • LEGO je vhodné pre deti od 7 rokov
  • Inšpirované filmom LEGO Príbeh 2
  • Nové dobrodružstvá staviteľa Emmeta Brickowského a jeho priateľov
  • S LEGO Movie si môžete postaviť obľúbené scény z filmu
  • LEGO podporuje kreativitu a fantáziu
  • Lego Movie rozvíja jemnú motoriku
  • Skvelá zábava pre celú rodinu
  • LEGO Movie obsahuje 694 kociek

LEGO Movie 70837: Trblietkolesklé kúpele

Doprajte si poriadny relax v LEGO kúpeľoch. Stretnete tam Bennyho a Vyblednutú Hustenku, mini figúrku Baltazára, KlídeKitty, Plamenínu s nastaviteľnými krídlami a chvostom, Osmu, Archiméda a vampíra Baltazára. V kúpeľoch vás čaká otáčavý múr ovládaný pákou, ktorá umožní Baltazárovu premenu na vampíra, vírivku fungujúcu ako padacie dvere, zostaviteľné reproduktory, drez, stoly, fľaštičky s lektvarmi z kociek a ďalšie skvelé kúpeľné doplnky. Nechýba skladací masážny stôl. Prehrávajte si scény z filmu LEGO Príbeh 2 a doprajte si zaslúžený odpočinok s vašimi obľúbenými hrdinami.

Rozmery kúpeľov:
14 × 31 × 12 cm
Obsah balenia:
Mini figúrka Bennyho
Mini figúrka Vyblednutej Hustenky
Mini figúrka Baltazára
Figúrka UniKitty ako KlídeKitty
Figúrka Plameníny
Figúrka Osmy
Figúrka Archimeda
Figúrka vampíra Baltazára
Kocky na zostavenie kúpeľov s otáčavým múrom, vírivkou, reproduktormi, drezom, stolom, fľaštičkami s lektvarmi a ďalšími doplnkami


Parametre a špecifikácia

LEGO

Počet dielikov 694 ks
Rad LEGO® Movie
Rok uvedenia 2019
Postavičky Archimedes, Baltazar, Benny, Plamenník, Unikitty, Vyblednutá Hustenka

Čo musíte vedieť

Vhodné od 7 rokov
Kód:  LO70837
Produktové číslo:  5702016368208
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11