Obnoviť stránku

LEGO Movie 70828 Vyklápací párty autobus

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Movie 70828 Vyklápací párty autobus

Hranatý príbeh na vás čaká nielen v kinách! Scény z filmu LEGO Príbeh 2 si môžete postaviť aj doma vďaka stavebniciam LEGO Movie a prežiť všetky dobrodružstvá s obľúbenými hrdinami na čele so staviteľom Emmetom Brickowskim ešte raz. A potom znova. A potom si trebárs zostaviť úplne iné. Stavebnica LEGO Movie ponúka zaujímavé príbehy a skvelú zábavu s LEGO kockami. Popustite uzdu svojej fantázii a vnorte sa do premenlivého LEGO sveta, ktorý povzbudí vašu hravosť, jemnú motoriku aj kreativitu. 

Kľúčové vlastnosti LEGA Movie

  • Vhodné pre deti od 9 rokov
  • Inšpirované filmom LEGO Príbeh 2
  • Nové dobrodružstvá staviteľa Emmeta Brickowského a jeho priateľov
  • S LEGO Movie si môžete postaviť obľúbené scény z filmu
  • Podporuje kreativitu a fantáziu
  • Rozvíja jemnú motoriku
  • Skvelá zábava pre celú rodinu
  • Počet kociek – 1 024

LEGO Movie 70828 – Vyklápací párty autobus

Nie je čas na chmáry, ale na poriadnu párty! Rozbehnite to s vyklápacím párty autobusom zo série LEGO Movie, pripojte sa k Disco Kitty aj jej kamarátom. Autobus disponuje otváracím kokpitom, strechou a stranami pre ľahký prístup a jednoduché hranie, rozkladacími reproduktormi, svietiacou LEGO kockou na osvetlenie parketu a disco guľou s priesvitnými dielikmi. Discokitty a Zebe už sa na vás tešia. Vychutnajte si zábavu a prehrávajte scény z filmu LEGO Príbeh 2.

Obsah balenia:
1 024 kociek na zostavenie párty autobusu s otváracím kokpitom, strechou a stranami, reproduktormi, párty kockou a disco guľou
Zostaviteľná figúrka Unikitty (Disco Kitty)
Zostaviteľná figúrka Zebeho
Figúrka Melody
Figúrka Tempo
Smoothie
Mikrofón
Návod
Rozmery párty autobusu:
24 × 30 × 23 cm
Výška Zebeho:
Cez 8 cm


Kód:  LO70828
Produktové číslo:  5702016368109

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09