Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LEGO Movie 70824 Predstavujeme kráľovnú Ľubovôle

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Movie 70824 Predstavujeme kráľovnú Ľubovôle

Hranatý príbeh na vás čaká nielen v kinách! Scény z filmu LEGO Príbeh 2 si môžete postaviť aj doma vďaka stavebniciam LEGO Movie a prežiť všetky dobrodružstvá s obľúbenými hrdinami na čele so staviteľom Emmetom Brickowskim ešte raz. A potom znova. A potom si trebárs zostaviť úplne iné. Stavebnica LEGO Movie ponúka zaujímavé príbehy a skvelú zábavu s LEGO kockami. Popustite uzdu svojej fantázii a vnorte sa do premenlivého LEGO sveta, ktorý povzbudí vašu hravosť, jemnú motoriku aj kreativitu. 

Kľúčové vlastnosti LEGA Movie

  • Vhodné pre deti od 6 rokov
  • Inšpirované filmom LEGO Príbeh 2
  • Nové dobrodružstvá staviteľa Emmeta Brickowského a jeho priateľov
  • S LEGO Movie si môžete postaviť obľúbené scény z filmu
  • Podporuje kreativitu a fantáziu
  • Rozvíja jemnú motoriku
  • Skvelá zábava pre celú rodinu
  • Počet kociek – 115

LEGO Movie 70824 – Predstavujeme kráľovnú Ľubovôle

Zoznámte sa so zaujímavou kráľovnou Ľubovôle zo série LEGO Movie, ktorá na seba tentoraz vzala podobu koňa. Súprava na motívy filmu LEGO Príbeh 2 obsahuje kráľovnú Ľubovôle na otočnej plošine so 4 zameniteľnými výrazmi v tvári. Vy sa môžete rozhodnúť, akú bude kráľovná práve mať náladu. Nechýbajú ani minifigúrky Milé Mely so zbraňou, Susan a Lucy. A samozrejme tiež Banarnar, veselý banán so zaujímavými očami. Nezabudnite, že kráľovná Ľubovôle vie meniť svoju podobu a prehrávajte si obľúbené scény z filmu.

Obsah balenia:
115 kociek na postavenie kráľovnej Ľubovôle, Banarnara a otočnej plošiny
Minifigúrka Milé Mely
Minifigúrka Susan
Minifigúrka Lucy
Zbraň
2 zlaté poháre
Podnos
Putá
Návod
Rozmery kráľovnej Ľubovôle:
11 × 9 × 6 cm
Výška Banarnara:
Cez 3 cm


Kód:  LO70824
Produktové číslo:  5702016367966

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09