Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LEGO Movie 70821 Emmetovho a Bennyho dielňa „Postav a opráv to“!

LEGO Movie 70821 Emmetovho a Bennyho dielňa „Postav a opráv to“!

Hranatý príbeh na vás čaká nielen v kinách! Scény z filmu LEGO Príbeh 2 si môžete postaviť aj doma vďaka stavebniciam LEGO Movie a prežiť všetky dobrodružstvá s obľúbenými hrdinami na čele so staviteľom Emmetom Brickowskim ešte raz. A potom znova. A potom si trebárs zostaviť úplne iné. Stavebnica LEGO Movie ponúka zaujímavé príbehy a skvelú zábavu s LEGO kockami. Popustite uzdu svojej fantázii a vnorte sa do premenlivého LEGO sveta, ktorý povzbudí vašu hravosť, jemnú motoriku aj kreativitu. 

Kľúčové vlastnosti LEGA Movie

  • Vhodné pre deti od 4 rokov
  • Inšpirované filmom LEGO Príbeh 2
  • Nové dobrodružstvá staviteľa Emmeta Brickowského a jeho priateľov
  • S LEGO Movie si môžete postaviť obľúbené scény z filmu
  • Podporuje kreativitu a fantáziu
  • Rozvíja jemnú motoriku
  • Skvelá zábava pre celú rodinu
  • Počet kociek – 117

LEGO Movie 70821 – Emmetovho a Bennyho dielňa „Postav a opráv to!“

Emmetovho a Bennyho dielňa z radu LEGO Movie sa hodí najmä pre predškolákov. Deti sa môžu vyšantiť pri budovaní vesmírnej lode s kokpitom, sedadlom pre figúrku a rozkladacími motormi, v ktorej nechýba vyberateľné vozítko a Emmetovho úniková bugina. Vďaka špeciálnej podložke a jednoduchému a zrozumiteľnému sprievodcovi zažijú aj menšie deti radosť zo stavania nových modelov. Stavebnica je ideálna pre zoznámenie s legom, deti si navyše môžu prehrať obľúbené scény z filmu LEGO Príbeh 2. Súpravy LEGO 4+ boli predtým označované ako LEGO Juniors a sú kompatibilné so všetkými LEGO stavebnicami.

Obsah balenia:
117 kociek na postavenie vybavenej vesmírne lode s kokpitom, rozkladacími motory a vyberateľným vozítkom, Emmettovej buginy s plameňom, čerpacej stanice aj vozíka
Figúrka Bennyho
Figúrka Emmeta
Prilba
Kyslíková bomba
9 nástrojov
Návod
Rozmery vesmírnej lodi:
5 × 16 × 9 cm
Rozmery únikovej buginy:
4 × 15 × 6 cm
Rozmery čerpacej stanice:
6 × 6 × 3 cm


Kód:  LO70821
Produktové číslo:  5702016367935
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17