Obnoviť stránku

LEGO Minifigures 71024 Disney – 2. rad

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Minifigures 71024 Disney – 2. rad

Stavebnice LEGO Minifigures Disney sú určené pre všetky malé dievčatá aj chlapcov. Preneste sa do zaujímavého sveta plného rozprávkových bytostí, od princezien cez tajomné postavy až po zvieratká, a prežite s nimi veľa nezabudnuteľných dobrodružstiev na ceste za šťastím. Stavebnica LEGO Minifigures 71024 Disney rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť dieťaťa a predstavuje jednu z najobľúbenejších detských hier.

Kľúčové vlastnosti stavebnice LEGO Minifigures 71024 Disney, 2. rad

  • Vhodné pre deti od 5 rokov
  • Skvelá zábava pre všetky deti
  • Minifigúrky z rôznych filmov a seriálov
  • Rozvíja kreativitu i fantáziu dieťaťa
  • Precvičuje jemnú motoriku

LEGO 71024: Minifigurky Disney, 2. rad

Pozbierajte všetky známe postavičky zo série Disney. V balení, ktorého obsah nikdy vopred nepoznáte, na vás čaká jedna z 18 figúrok s príslušenstvom. Medzi postavičkami sú prítomní strýko Držgroš, jeho synovci Hui, Dui a Lui, Chip a Dale, Mickey a Minnie vo vintage štýle, Elsa a Anna z Ľadového kráľovstva, Jack Skellington, Hades i ďalšie. Ku každej figúrke dostanete zberateľskú brožúrku a podstavec na vystavenie. Vymieňajte si figúrky s kamarátmi a získajte kompletnú zbierku.

Obsah balenia:
1 figúrka
Príslušenstvo k figúrke
Podstavec na vystavenie
Zberateľská brožúrka

Kód:  LO71024
Produktové číslo:  5702016369298
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19