-->
Známe LEGO bábiky

Bábiky LEGO® prinesú do hry veľkú porciu zábavy

Bábiky LEGO® sú tu pre všetkých, ktorí si chcú užívať dobrodružstvo so známymi aj neznámymi postavičkami – sú tu princezné z rozprávok aj kamarátky z mestečka Heartlake – hrdinky obľúbeného seriálu. Stretnete sa s Elsou, Annou aj Olafom, Emmou, Ethanom i Andreou a kopou ďalších bábik LEGO®, ktoré čakajú, kým im ukážete to pravé dobrodružstvo.

Bábiky LEGO® majú mnoho záujmov, ktoré môžete prežívať s nimi

Súčasťou stavebníc LEGO® s bábikami sú samozrejme aj ďalšie doplnky. Budete riadiť autobus, veterinárnu sanitku alebo sane? Zájdete si posedieť do kaviarne alebo pizzérie? Vydáte sa baviť na klzisko alebo si užijete fajn deň v domčeku na pláži? Možnosti sú nekonečné a zábava čaká na každom mieste. Okrem bábik LEGO® v stavebniciach nájdete aj zvieracích kamarátov, o ktorých sa môžete starať.

LEGO bábiky s mnohými doplnkami
LEGO bábiky v sade aj samostatne

V sade aj samostatne

Bábiky LEGO® môžete zaobstarať ako súčasť stavebnice, ale aj samostatne. Pokiaľ vám teda niektorá z nich chýba, môže byť už čoskoro v centre diania a zúčastniť sa všetkých dobrodružstiev.

Jednoduché stavanie s návodmi

Jednoduché stavanie

S praktickými ilustrovanými návodmi zvládnu stavanie aj úplní začiatočníci a malé deti, ktoré nevedia čítať. Ľahko si tak precvičia jemnú motoriku hrou, ktorá ich bude vždy zaručene baviť.

Inšpirácia v LEGO seriáloch

Inšpirujte deti k hre

Pri hre si deti môžu vytvárať vlastné príbehy, v ktorých budú bábiky LEGO® vystupovať, alebo nájdu inšpiráciu v obľúbených seriáloch a filmoch, z ktorých postavičky pochádzajú.