Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LEGO Minecraft 21132 Chrám v džungli

Príslušenstvo k tovaru

LEGO Minecraft 21132 Chrám v džungli

Stavebnice LEGO Minecraft boli vytvorené na motívy slávnej počítačovej hry. Vrhnite sa do kockovaného 3D sveta, vytvorte svoje vlastné prírodné prostredie, postavte obydlia, nástroje a ubráňte sa rôznym príšerám, ktoré vás chcú napadnúť. Ešte viac kociek ako kedykoľvek predtým! Stavebnica LEGO prináša deťom skvelú zábavu, rozvíja ich kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť a radí sa medzi najobľúbenejšie detské hry.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodné pre deti od 8 rokov
  • Inšpirované populárnou hrou Minecraft
  • Vytvorte svoj kockovaný svet s obydliami, nástrojmi, prírodou i nepriateľmi
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Počet dielikov: 598

LEGO Minecraft - Chrám v džungli

Objavte poklady ukryté hlboko v džungli sveta Minecraft! Niekde v džungli ste objavili obrovský chrám porastený lianami, ale dostať sa dovnútra a odhaliť jeho tajomstvo nebude nič jednoduché. Z veľkého stromu stráži chrám nebezpečný ocelot a vchod strážia kostlivci. Zdá sa, že bez boja nemáte šancu. Oblečte si teda svoje vystužené kožené brnenie, vezmite meč a hurá na ne! Až sa prebojujete cez kostlivca, vyhnite sa nebezpečne nastraženej pasci a rýchlo pátrajte po ukrytých truhlách s pokladom v temných uličkách a zákutiach chrámu. Akonáhle nájdete tajnú miestnosť, musíte objaviť správnu kombináciu troch páčiek, aby ste odhalili truhlu s pokladom.

Obsahuje:
1 minifigúrka - Steve, ocelot a dvaja kostlivci
chrám v džungli s lianami pokrytými stenami a zostaviteľným stromom z džungle s kakaovými bôbmi
kožené brnenie a helma
kovový meč
dva luky kostlivcov
truhla
dva diamanty
dva smaragdy
dielik znázorňujúci kosť

 
Kód:  LO21132
Produktové číslo:  5702015865470
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12