Obnoviť stránku

LEGO Minecraft 21128 Dedina

Príslušenstvo k tovaru

LEGO Minecraft 21128 Dedina

Stavebnica LEGO Minecraft boli vytvorené na motívy slávnej počítačovej hry. Vrhnite sa do kockovitého 3D sveta, vytvorte svoje vlastné prírodné prostredie, postavte obydlie, nástroje a ubráňte sa rôznym príšerám, ktoré vás chcú napadnúť. Ešte viac kociek ako kedykoľvek predtým! Stavebnica LEGO prináša deťom skvelú zábavu, rozvíja ich kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť a radí sa medzi najobľúbenejšie detské hry.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodné pre deti od 8 rokov
  • Inšpirované populárnou hrou Minecraft
  • Vytvorte svoj kockovitý svet s obydliami, nástrojmi, prírodou i nepriateľmi
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Počet dielikov - 1600

LEGO Minecraft - Dedina

Centrom vášho sveta Minecraft sa stane táto krásna dedina, v ktorej nechýba nič, čo má také životom pulzujúce mestečko obsahovať. Nájdete tu knižnicu, kováča, mäsiara a tržnicu. Jediným problémom sú zombie a príšery potulujúce sa po uliciach. Táto situácia si vyžaduje neustále stráženie ulíc kovovým strážcom. Spojte svoje sily s Alexom a skombinuj svoje Minecraft vedomosti z ťažby, remesiel, tvorby, pestovania nevyhnutnej úrody a chovu dobytka. Ale dajte si pozor na výbušného Creepera a enderamana, ktorí sa v noci potulujú v okolí!

Obsahuje:
4 minifigúrky - Steve, Alex, zombie a zombie dedinčana, navyše Creeper, enderman, prasa, prasiatko, železný golem a 2 dedinčania (farmár a knihovník)
Dedina obsahuje prostredie dažďového pralesa, zasneženú krajinu a tiež púštne prostredie
strážna veža
knižnica
kováreň
mäsiarstvo
trhovisko
remeselnícky stolík
kýblik na vodu
smaragdová ruda
2 tekvicové hlavy
truhla so smaragdami
meč a krompáč

 
Kód:  LO21128
Produktové číslo:  5702015590594
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04