Obnoviť stránku

LEGO Minecraft 21124 Konečná brána

4,5 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LEGO Minecraft 21124 Konečná brána

Stavebnice LEGO Minecraft boli vytvorené na motívy slávnej počítačovej hry. Vrhnite sa do kockovaného 3D sveta, vytvorte svoje vlastné prírodné prostredie, postavte obydlia, nástroje a ubráňte sa rôznym príšerám, ktoré vás chcú napadnúť. Ešte viac kociek ako kedykoľvek predtým! Stavebnica LEGO prináša deťom skvelú zábavu, rozvíja ich kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť a radí sa medzi najobľúbenejšie detské hry.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodné pre deti od 8 rokov
  • Inšpirované populárnou hrou Minecraft
  • Vytvorte svoj kockový svet s obydliami, nástrojmi, prírodou i nepriateľmi
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Počet dielikov: 559

LEGO Minecraft - Konečná brána

Tajomná podzemná pevnosť čaká na to, až ju preskúmate. Vybavte sa diamantovým brnením a mečom, a vydajte sa jej chodbami. Keď dôjdete do knižnice so zaprášenými a pavučinami pokrytými policami, čaká vás súboj so strašným jaskynným pavúkom. Keď tento súboj vyhráte, dostanete sa až k truhle s diamantmi a ďalšími cennosťami. Ďalší súboj s endermenmi už bude hračkou a vy tak získate podzemné oči k aktivácii konečnej brány.

Obsahuje:
1 minifigúrka - Steve, 2 endermeni a jaskynný pavúk
knižnica s policami na knihy
upraviteľná kocka
cieľová brána
diamantové brnenie
diamantový meč
vstup do tajnej pevnosti

 
Kód:  LO1217
Produktové číslo:  5702015589833
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12