Obnoviť stránku

LEGO Minecraft 21118 Baňa

4,9 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Minecraft 21118 Baňa

Stavebnice LEGO Minecraft boli vytvorené na motívy slávnej počítačovej hry. Vrhnite sa do kockovitého 3D sveta, vytvorte svoje vlastné prírodné prostredie, postavte obydlia, nástroje a ubráňte sa rôznym príšerám, ktoré vás chcú napadnúť. Stavebnica LEGO prináša deťom skvelú zábavu, rozvíja ich kreativitu, jemnú motoriku a predstavivosť a patrí medzi najobľúbenejšie detské hry.

Vstup do bane je na vlastné riziko. Na túto nebezpečnú výpravu si budete musieť obliecť železné brnenie. Chopte sa svojho železného krompáča, vydajte sa do tmy a dávajte pozor na nepriateľské bandy číhajúce hlboko v bani. Umiestnite dynamit a spustite funkciu explózie, ktorá odpáli skalnú stenu. Potom naložte vzácne rudy, skočte na banský vozík a unikajte okolo Creepera, zombieho a kostlivca. Držte si ich od tela železným mečom, kým nebudete bezpečne nad zemou. Prestavením súpravy získate ďalšie modely LEGO Minecraft. Obsahuje minifigúrku Steva so zbraňami a doplnkami, kostlivcov, zombie, pavúka a Creepera.

Parametre a špecifikácia:

Produktový rad:
LEGO Minecraft

Počet dielikov:
922

Odporúčaný vek:
8+

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  ZB730
Produktové číslo:  5702015297172
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19