Obnoviť stránku

LEGO Minecraft 21117 Drak Ender

4,8 14 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Minecraft 21117 Drak Ender

Zima sa rýchlo blíži a každý, kto ju chce vo svete Minecraft prežiť, by mal začať pracovať na rozširovanie zásob a budovanie dostatočne odolného prístrešie. Postaviť snežnú skrýša však nebude jednoduché - prácu vám budú chcieť pokaziť nepriateľská monštrá, s ktorých zabitím vám pomôže Snežný ochranca. Až sa ich zbavíte, začnite uchováva sneh, ktorý vám poslúži ako základný stavebný prvok. Nakoniec nezabudnite naťažiť dostatočné zásoby uhlia, bez ktorého sa v zime určite nezaobídete. 
 

LEGO Minecraft 21120 Sněžná skrýš

Pre milovníkov kociek

Stavebnice LEGO Minecraft boli vytvorené na motívy slávnej počítačovej hry. Vrhnite sa do krychlovitého 3D sveta, vytvorte svoje vlastné prírodné prostredie, postavte obydlia, nástroje a ubráňte sa rôznym príšerám, ktoré vás chcú napadnúť. Stavebnica LEGO prináša deťom skvelú zábavu, rozvíja ich kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť a radí sa medzi najobľúbenejšie detské hry.
 

Snežná skrýša

  • Tri minifigúrky - Steve, Creeper a Snežný ochranca
  • krompáč
  • lopata
  • pochodne
  • ledové bloky
  • A mnoho ďalšieho
LEGO Minecraft 21120 Sněžná skrýš
Kód:  ZB729
Produktové číslo:  5702015296564
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02