Obnoviť stránku

LEGO Jurský Svet 75928 Prenasledovanie Bluea helikoptérou

5 9 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LEGO Jurský Svet 75928 Prenasledovanie Bluea helikoptérou

LEGO vám teraz prináša novú kolekciu stavebníc inšpirovaných kultovými filmami o Jurskom svete. LEGO Jurassic World vás v okamihu prenesie do sveta dinosaurov a ďalších prahistorických tvorov, ktorí utiekli z Jurského parku. Pustíte sa s nimi do boja, rovnako ako hrdinovia obľúbených filmov? Alebo si radšej vytvoríte svoj vlastný, originálny a úplne nový príbeh? Táto stavebnica plná akcie a dobrodružstva zabaví vás i vaše staršie ratolesti na celé hodiny. LEGO rozvíja formou hry tvorivosť a fantáziu. V porovnaní s inými stavebnicami zaručuje pevnosť, stálofarebnosť a presnosť rozmerov, čo znamená jednoduché zostavenie a rozoberanie. Verte, že táto hračka vydrží bez zmeny celé generácie.

Kľúčové vlastnosti LEGO 75928

  • Určené pre deti od 7 do cca 12 rokov
  • Nová kolekcia Jurský svet (Jurassic World)
  • Inšpirované kultovými filmami o boji s utečenými dinosaurami
  • Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Dieťa sa vyhrá samo, alebo sa môže zapojiť celá rodina
  • Stavebnica Prenasledovanie Bluea helikoptérou obsahuje 397 dielikov

LEGO Jurský svet – Prenasledovanie BLUE helikoptérou

V tejto súprave nájdete dieliky LEGO potrebné k prehrávanie akčných scén z filmu Jurský svet. Wheatley nastražil pascu, uväznil Owenova verného Velociraptora BLUE v klietke a je pripravený s ním a jeho vajcom odletieť v helikoptére. Pomocou nákladného háku už dvíha klietku do helikoptéry a rotory sa otáčajú... Pomôžte Owenovi nasadnúť na štvorkolku a pomocou kuše helikoptéru zastaviť. Podarí sa vám to včas? Nezasiahne vás strela z vystreľovača na helikoptére? To už je len na vás, fantázii sa medze nekladú!

Obsah balenia:
3 minifigúrky: Owen, Wheatley, pilot
Figúrka Velociraptora BLUE s pohyblivými končatinami a klopkajúcou čeľusťou
Helikoptéra s otočnými rotorami, nákladným hákom, šestiranným vystreľovačom, dvojitými reflektorami, miestom pre truhlu, skladacích klietok, rámom pre pripojenie k helikoptére
Štvorkolka s náhradnou pneumatikou a prívesom
Zbrane – uspávacia puška s injekčnou striekačkou, strieľajúcou pištolou, kušou
Doplnky – Owenov batoh, dinosaurí zub, kuracie stehno, dinosaurie vajcia

Kód:  LO75928
Produktové číslo:  5702016110234
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02