Obnoviť stránku

LEGO Jurassic World 75938 T. rex vs. Dinorobot

4,4 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Jurassic World 75938 T. rex vs. Dinorobot

LEGO vám prináša kolekciu stavebníc inšpirovaných kultovými filmami o Jurskom svete. LEGO Jurassic World vás v okamihu prenesie do sveta dinosaurov a ďalších prehistorických tvorov, ktoré utiekli z Jurského parku. Pustíte sa s nimi do boja, rovnako ako hrdinovia obľúbených filmov? Alebo si radšej vytvoríte svoj vlastný, originálny a úplne nový príbeh? Táto stavebnica plná akcie a dobrodružstva zabaví vás i vaše staršie ratolesti na celé hodiny. LEGO rozvíja formou hry tvorivosť aj fantáziu. V porovnaní s inými stavebnicami zaručuje pevnosť, stálu farebnosť a presnosť rozmerov, čo znamená jednoduché zostavenie aj rozoberanie. Verte, že táto hračka vydrží bez zmeny celé generácie.

Kľúčové vlastnosti stavebnice LEGO Jurassic World T. rex vs Dinorobot 75938

  • LEGO je vhodné pre deti od 8 rokov
  • Lego inšpirované kultovými filmami o bojoch s dinosaurami na úteku
  • Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Prostredie Jurského sveta deti dokonale zabaví
  • LEGO obsahuje 716 dielikov

LEGO Jurassic World – T. rex vs. Dinorobot

Danny Nedermeyer starostlivo prehľadáva Jurský park v jeho obrovskom dinorobotovi a chce ukradnúť poklad skrytý v sopke Isla Nublar. Zabránite mu v tom? Najskôr však musíte čeliť mocnému T. Rexovi. Naskočte na palubu lode s Owenom Gradym, Claire Dearingovou, Vicom Hoskinsom a tiež malými velociraptormi Blue, Deltou, Echom a Charliem a ponáhľajte sa na miesto súboja. Už z lode môžete strieľať z vystreľovačom na dinorobota. Pomocou uspávacej pištole uspite T. rexa. Je potrebné Dannyho Nedermeyera zastaviť skôr, než nájde spôsob, ako sa dostať do vulkanickej skaly a ukradne poklad!

Obsah balenia:
4 mini figúrky: Danny Nedermeyer, Owen Grady, Claire Dearingová, Vice Hoskins
4 figúrky mláďat velociraptora
Figúrky T. rexa a dinorobota
Zostaviteľná sopka
Loď s dvoma vystreľovačmi
Uspávacia puška


Kód:  LO75938
Produktové číslo:  5702016542707
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13