Obnoviť stránku

LEGO Juniors 10754 Spiderman vs. Scorpion – Súboj na ceste

5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LEGO Juniors 10754 Spiderman vs. Scorpion – Súboj na ceste

LEGO Juniors je špeciálne navrhnutý rad stavebníc Lego pre predškolákov (4 – 7 rokov), ktorým už nestačí DUPLO, ale klasické súpravy pre staršie deti sú pre nich ešte príliš zložité. Súpravy LEGO Juniors obsahujú prvky zaručujúce jednoduchý začiatok a očíslované predbalené balíčky, ktoré môžu deti stavať bez pomoci rodičov – na čo sú následne malí stavitelia veľmi pyšní. Dáva deťom príležitosť pozdvihnúť ich sebavedomie, ktoré je v tejto časti ich vývoja veľmi dôležité. Ľahké farebné návody deťom pomôžu postaviť rôzne časti modelu, okrem toho poskytujú ďalšiu inšpiráciu na hranie sa. S LEGO Juniors sa vaše dieťa môže hrať so superhrdinami, kúzelníkmi, policajtmi, princeznami – všetko je totiž prispôsobené ich veku.

Kľúčové vlastnosti LEGO Juniors 10754 Spiderman vs. Scorpion

  • Určené pre deti od 4 rokov do 7 rokov
  • Špeciálne prispôsobená stavebnica na jednoduché stavanie
  • Obsahuje očíslované vrecká s kockami
  • Umožňuje deťom postaviť samostatne aj ťažšie stavby
  • Pozdvihuje deťom sebavedomie
  • Plne kompatibilné so všetkými ostatnými kolekciami LEGO
  • LEGO Juniors Spiderman vs. Scorpion obsahuje jednoduchý farebný návod
  • Počet dielikov – 125

LEGO Juniors – Spiderman vs. Scorpion

Vrhnite sa do napínavej akcie so Spidermanom a dostaňte Scorpiona! Prenasledujte spoločne so Spidermanom Scorpiona v jeho Spidey-aute. V najvyššej rýchlosti zoskočte z rampy a vydajte sa za zločincom naprieč ulicami mesta. Ale pozor, nech vám neublíži jedovatý tŕň na chvoste Scorpionovho vozidla. Musíte ho spomaliť! Z pavúčieho katapultu naňho vystreľte náboje z pavúčích sietí, to by mohlo zabrať. Potom na neho hoďte veľkú sieť a máte ho! Podarí sa vám chytiť zloducha do siete a uniknúť nebezpečnému bodnutiu? Potom sa po ďalšej adrenalínom nabitej noci strávenej ochranou mesta vráťte späť na základňu a počkajte na ďalšiu úlohu. 

Obsah balenia:
2 minifigúrky: Spiderman a Scorpion
Stena základne so strechou, satelitom, anténou a otváracím oknom, prípojkami na veľkú sieť a lezenie po stene, a k tomu s oddeliteľnou obojstrannou rampuo a malým skladacím katapultom
2 vozidlá: Spidey-auto s pavúčími nohami a Scorpionovo auto s pohyblivými klepetami a chvostom

Doplnky: 2 pavúčie ,,náboje", odpadkový kôš, balík novín, veľká pavúčia sieť, banán a pružné pavúčie ,,vlákno", ktoré sa dá pripojiť ku Spidey-autu alebo k Spidermanovej ruke

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 4 rokov

Poznáte z

Poznáte z Spiderman

Druh

Druh Stavebnica
Kód:  LO10754
Produktové číslo:  5702016117332
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03