Obnoviť stránku

LEGO Juniors 10753 Joker útočí na Batcave

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Juniors 10753 Joker útočí na Batcave

LEGO Juniors je špeciálne navrhnutá rada stavebníc Lego pre predškolákov (4 – 7 rokov), ktorým už nestačí DUPLO, ale klasické súpravy pre staršie deti sú pre nich ešte príliš zložité. Súpravy LEGO Juniors obsahujú prvky pre ľahký začiatok a očíslované balené balíčky, ktoré môžu deti stavať bez pomoci rodičov, na čo sú následne malí stavitelia veľmi pyšní. Dáva deťom príležitosť pozdvihnúť ich sebavedomie, ktoré je v tejto časti ich vývoja veľmi dôležité. Ľahké farebné návody deťom pomôžu postaviť rôzne časti modelu, okrem toho tiež poskytujú inšpiráciu pre ďalšie hranie. S LEGO Juniors si vaše dieťa môže hrať so superhrdinami, kúzelníkmi, policajtmi, princeznami, atď., Všetko je totiž prispôsobené ich veku.

Kľúčové vlastnosti LEGO Juniors 10753 Joker útočí na Batcave

  • Určené pre deti od 4 do 7 rokov
  • Špeciálne prispôsobená stavebnica pre ľahké stavanie
  • Obsahuje očíslované sáčky s kockami
  • Umožňuje deťom postaviť samostatne aj ťažšie stavby
  • Pozdvihuje tak deťom sebavedomie
  • LEGO Juniors Joker útočí na Batcave obsahuje jednoduchý farebný návod
  • Počet dielikov – 151

LEGO Juniors – Joker útočí na Batcave

Pomôžte Batmanovi ochrániť jaskyňu Batcave v jeho cool Batwing! Vzlietnite do oblakov a postavte sa Jokerovi spolu s Batmanom a Robinom. Výlety z jaskyne, zatiaľ čo Robin sleduje situáciu z kontrolného centra, a prenasledujte Jokera v jeho šialenom športiaku, ktorý šľahá plamene. Vystreľte z Batwing na auto pár Batdiskov, snáď ho to zastaví. Ale pozor, Joker hádže dynamit, musíte sa mu vyhnúť! Dokážete Jokera chytiť a zavrieť späť do basy skôr, ako zmizne z dohľadu? 

Obsah balenia:
3 minifigúrky – Batman, Joker a Robin
Batcave s obrazovkou a integrovanou pristávacou dráhou pre Batwing, malé väzenia s otváracími dverami a kontrolným centrom, miesto na hákovou puškou a Batarang
lietadlo Batwing, ktoré strieľa z krídel a má otvorený kokpit
Jokerov športiak
zbrane: Robinová háková puška a Jokerove šúľky
doplnky: 3 Batdisky, Batarang a 2 súpravy dynamitu

Kód:  LO10753
Produktové číslo:  5702016116991
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19