Obnoviť stránku

LEGO Juniors 10751 Policajná naháňačka v horách

5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LEGO Juniors 10751 Policajná naháňačka v horách

LEGO Juniors je špeciálne navrhnutý rad stavebníc Lego pre predškolákov (4  – 7 rokov), ktorým už nestačí DUPLO, ale klasické sady pre staršie deti sú pre nich ešte príliš zložité. Sady LEGO Juniors obsahujú prvky pre ľahký začiatok a očíslované predbalené balíčky, ktoré môžu deti stavať bez pomoci rodičov, na čo sú následne malí stavitelia veľmi pyšní. Dáva deťom príležitosť pozdvihnúť ich sebavedomie, ktoré je v tejto časti ich vývoja veľmi dôležité. Ľahké farebné návody deťom pomôžu postaviť rôzne časti modelu, okrem toho tiež poskytujú inšpiráciu na ďalšie hranie. S LEGO Juniors si vaše dieťa môže hrať so superhrdinami, kúzelníkmi, policajtami, princeznami atď., všetko je totiž prispôsobené ich veku.

Kľúčové vlastnosti LEGO Juniors 10751 Policajná naháňačka v horách

  • Určené pre deti od 4 do 7 rokov
  • Špeciálne prispôsobená stavebnica na ľahké stavanie
  • Obsahuje očíslované vrecúška s kockami
  • Umožňuje deťom postaviť samostatne aj ťažšie stavby
  • Pozdvihuje tak deťom sebavedomie
  • Plne kompatibilná so všetkými ostatnými sadami LEGO
  • LEGO Juniors Policajná naháňačka v horách obsahuje jednoduchý farebný návod
  • Počet dielikov – 115

LEGO Juniors – Policajná naháňačka v horách

Pozor, poplach! Zločinec sa vlámal do sejfu na stanici a ukradol z neho všetky peniaze. Rýchlo naskočte do policajného vrtuľníka a staňte sa súčasťou policajnej naháňačky v horách. Vezmite so sebou helmu a putá, budú sa hodiť. Zlodej sa na svojej štvorkolke rúti horami. Zleťte strmhlav nadol, spustite reťaz, zaháknite ju za štvorkolku a zločinec má po úniku! A teraz s ním rýchlo do väzenia, kam patrí. Za dobre odvedenú prácu sa odmeňte šálkou horúceho kakaa. 

Obsah balenia:
2 minifigúrky – policajt a zlodej,
policajná stanica so základňou na rýchly štart, stôl, otvárací sejf, rebrík na strešnú vyhliadku s ďalekohľadom a väzenská cela s otváracími dverami,
vrtuľník s otváracím kokpitom a otočnými vrtuľami, štvorkolka
Doplnky: 2 bankovky, páčidlo, vrece, putá, plagát s nápisom HĽADÁ SA a hrnček

 
Kód:  LO10751
Produktové číslo:  5702016092981
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16