Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LEGO Juniors 10749 Mia a trh s biopotravinami

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Juniors 10749 Mia a trh s biopotravinami

LEGO Juniors je špeciálne navrhnutý rad stavebníc Lego pre predškolákov (4 – 7 rokov), ktorým už nestačí DUPLO a klasické súpravy pre staršie deti sú pre nich ešte príliš zložité. Súpravy LEGO Juniors obsahujú prvky pre ľahký začiatok a očíslované balené balíčky, ktoré môžu deti stavať bez pomoci rodičov. A na to sú malí stavitelia veľmi pyšní. Dáva deťom príležitosť pozdvihnúť ich sebavedomie, ktoré je v tejto časti ich vývoja veľmi dôležité. Ľahké farebné návody deťom pomôžu postaviť rôzne časti modelu. Okrem toho tiež poskytujú inšpiráciu pre ďalšie hranie. S LEGO Juniors sa vaše dieťa môže hrať so superhrdinami, kúzelníkmi, policajtmi, princeznami, atď. Všetko je totiž prispôsobené ich veku.

Kľúčové vlastnosti LEGO Juniors 10749 Mia a trh s biopotravinami

  • Určené pre deti od 4 – 7 rokov
  • Špeciálne prispôsobená stavebnica pre ľahké stavanie
  • Obsahuje očíslované vrecká s kockami
  • Umožňuje deťom postaviť samostatne aj ťažšie stavby
  • Pozdvihuje tak deťom sebavedomie
  • Plne kompatibilné so všetkými ostatnými zostavami LEGO
  • LEGO Juniors Mia a trh s biopotravinami obsahuje jednoduchý farebný návod
  • Počet dielikov – 115

LEGO Juniors – Mia a trh s biopotravinami

Mia má dodávku plnú neodolateľných biopotravín! Pomôžte jej otvoriť a pripraviť sa na zákazníkov. Posaďte Miu do dodávky, zaparkujte na námestí mestečka Heartlake, všetko pripravte a zábava začína. Otvorte bok dodávky a predajte svoj senzačný tovar. Už je tu prvý zákazník! Urobte mu lahodný džús z pár kúskov čerstvého ovocia a zeleniny. Nablokujte nákup na pokladni a vráťte mu peniaze ešte predtým, než sa o nejakú dobrotu prihlási ďalší hladný zákazník. Ale pozor, králiček Twister sa pustil do mrkvičky, nech vám ju všetku nepochrúma. 

Obsah balenia:
Minifigúrka Mia a figúrka zajačika Twistera
Dodávka s podvozkom pre rýchly štart, s otváracím bokom, výklopnou značkou a vnútorným priestorom pre minifigúrku
Doplnky: debna, 2 mrkvy, 2 čerešne, 3 jahody, 2 hrnčeky, jablko, pohár s medom, poháre s jahodovým džemom a bankovka

Kód:  LO10749
Produktové číslo:  5702016092998
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09