Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

LEGO Juniors 10739 Žraločí útok

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LEGO Juniors 10739 Žraločí útok

LEGO Juniors je špeciálne navrhnutá séria stavebníc Lego pre predškolákov (4 – 7 rokov), ktorým už nestačí DUPLO, ale klasické súpravy pre staršie deti sú pre nich ešte príliš zložité. Súpravy LEGO Juniors obsahujú prvky na jednoduchý začiatok a očíslované predbalené balíčky, s ktorými môžu deti stavať bez pomoci rodičov, na čo sú následne malí stavitelia veľmi pyšní. LEGO Juniors deťom dáva príležitosť zlepšiť si sebavedomie, ktoré je v tejto časti vývoja veľmi dôležité. Jednoduché farebné návody deťom pomôžu postaviť rôzne časti modelu, okrem toho poskytujú aj inšpiráciu na ďalšie hranie. S LEGO Juniors sa vaše dieťa môže hrať so superhrdinami, kúzelníkmi, policajtmi, princeznami, atď., všetko je totiž prispôsobené ich veku.

Kľúčové vlastnosti LEGO Juniors 10739

  • Stavenica určená pre deti od 4 do 7 rokov
  • LEGO špeciálne prispôsobené jednoduchému stavaniu
  • Obsahuje očíslované balíčky s kockami
  • Umožňuje deťom samostatne postaviť aj zložitejšie stavby
  • Zlepšuje detské sebavedomie
  • Jednoduchý farebný návod
  • Stavebnica obsahuje 108 dielikov

LEGO Juniors – Žraločí útok

Zábavy s ninjami nie je nikdy dosť. Postavte sa spoločne s Lloydom a Kaiom proti Veľkému bielemu nepriateľovi v žraločom vozidle. Najskôr si zo stojanu vyberte zbraň podľa svojej voľby a trénujte zručnosti skúseného bojovníka, potom sa môžete pustiť do skutočného boja. Žraločie vozidlo síce má nebezpečné raketové strely a harpúnu, ale Kaiova horiaca motorka je obratnejšia.

Obsah balenia:
3 minifigúrky - Kai, Lloyd a Veľký biely nepriateľ
zostaviteľný tréningový priestor so stojanom na zbrane
rozseknuteľné bloky,
otáčacia tréningová figurína
motorka s oddeliteľnými plameňmi a vlajkou
žraločie auto s pohyblivými plutvami a dvoma raketovými strelami
4 katany, 2 dýky a rybacia harpúna
kôš

 
Kód:  LO10739
Produktové číslo:  5702015868785
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07