Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LEGO Juniors 10738 Snehulienkina chalúpka v lese

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LEGO Juniors 10738 Snehulienkina chalúpka v lese

LEGO Juniors je špeciálne navrhnutá rada stavebníc Lego pre predškolákov (4–7 rokov), ktorým už nestačí DUPLO, ale klasické sady pre staršie deti sú pre nich ešte príliš zložité. Sady LEGO Juniors obsahujú prvky pre ľahký začiatok a očíslované predbalené balíčky, ktoré môžu deti postaviť bez pomoci rodičov, na čo sú následne malí stavitelia veľmi pyšní. Dáva deťom príležitosť pozdvihnúť ich sebavedomie, ktoré je v tejto časti ich vývoja veľmi dôležité. Ľahké farebné návody deťom pomôžu postaviť rôzne časti modelu, okrem toho tiež poskytujú inšpiráciu pre ďalšie hranie. S LEGO Juniors sa vaše dieťa môže hrať so superhrdinami, kúzelníkmi, policajtmi, princeznami, atď., Všetko je totiž prispôsobené ich veku.

Kľúčové vlastnosti LEGO Juniors 10738

  • Stavenica určená pre deti od 4 do 7 rokov
  • LEGO špeciálne uspôsobené pre jednoduché stavanie
  • Obsahuje očíslované balenia s kockami
  • Umožňuje deťom postaviť samostatne aj ťažšie stavby
  • Pozdvihuje tak deťom sebavedomie
  • Jednoduchý farebný návod
  • Stavebnica obsahuje 67 dielikov

LEGO Juniors – Snehulienkina chalúpka

Urobte si výlet za Snehulienkou a jej zvieracími kamarátmi jeleňom a čipmankom do útulnej chalúpky. Môžete zájsť do lesa na zber lesných plodov, z ktorých potom spoločnými silami upečiete výborný koláč. Pochutnajte si na ňom pri posedení pri krbe, ktorý priamo zvádza k dlhým rozhovorom.

Obsah balenia:
Minifigúrka - bábika Snehulienky, navyše figúrky jeleňa a čipmanka
Chalúpka so stromom, ovocím, piknikovým stolom, oknami, ktoré sa dajú otvoriť a Uzatvárateľným krbom s komínom
Čajová kanvica
Koláč
Šálka
Metla
Kotlík
Červené jablko
2 čerešne
Košík

 
Kód:  LO10738
Produktové číslo:  5702015868778
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14